Sürücüler Dikkat!

24.12.2018 - 23:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sürücüler Dikkat!

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bugün Denizli ve ilçelerinde meydana gelecek kar yağışı nedeniyle sürücüleri ve vatandaşları uyardı.   Meteoroloji Genel Müdürlüğünün kar yağışı uyarılarından sonra bir uyarıda Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından geldi.   İtfaiye Daire Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan uyarıda: "Güney, Tavas, Kale, Acıpayam, Serinhisar, Çameli, Bozkurt, Çardak, Buldan, Çivril, Bekilli, Baklan, Çal, ve Babadağ ilçelerimizde yarın (25.12.2018 Salı) etkili kar yağışı beklenmektedir.   Etkili kar yağışı ve buzlanmalara karşı vatandaşlarımızın ve sürücülerimizin gerekli tedbirlerini almalarını dikkatli olmalarını rica ederiz." denildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bugün Denizli ve ilçelerinde meydana gelecek kar yağışı nedeniyle sürücüleri ve vatandaşları uyardı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün kar yağışı uyarılarından sonra bir uyarıda Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından geldi.

 

İtfaiye Daire Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan uyarıda: "Güney, Tavas, Kale, Acıpayam, Serinhisar, Çameli, Bozkurt, Çardak, Buldan, Çivril, Bekilli, Baklan, Çal, ve Babadağ ilçelerimizde yarın (25.12.2018 Salı) etkili kar yağışı beklenmektedir.

 

Etkili kar yağışı ve buzlanmalara karşı vatandaşlarımızın ve sürücülerimizin gerekli tedbirlerini almalarını dikkatli olmalarını rica ederiz." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.