Sürücüler dikkat!

DENİZLİ 10.01.2017 - 07:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sürücüler dikkat!

Denizli'de bugün hava sıcaklığı -2 ile 6 derece arası değişirken, kent merkezinde yağmur, yüksek kesimlerde ve bazı ilçelerde kar yağışı gözleniyor.

Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, bugün hava yağmurlu. Kent merkezinde sabah saatlerinde henüz yağmur yağmazken ilerleyen saatlerde yağmur yağacağı tahmin ediliyor.     Sabah saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı ve rüzgar etkisini göstermeye başladı. Bağbaşı yaylası, Cankurtaran, Tavas, Serinhisar  ve bazı ilçelerde kar yağışının sabah saatlerinde başladığı belirtildi. Kar yağışı sis ve don olayları nedeni ile sürücüler zor anlar yaşıyor.     Denizli-Antalya yolunu kullanan sürücülerin kar,sis ve don olayına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı.   Denizli'de 5 günlük hava raporu:  
Denizli'de bugün hava sıcaklığı -2 ile 6 derece arası değişirken, kent merkezinde yağmur, yüksek kesimlerde ve bazı ilçelerde kar yağışı gözleniyor.

Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, bugün hava yağmurlu. Kent merkezinde sabah saatlerinde henüz yağmur yağmazken ilerleyen saatlerde yağmur yağacağı tahmin ediliyor.

 

 

Sabah saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı ve rüzgar etkisini göstermeye başladı. Bağbaşı yaylası, Cankurtaran, Tavas, Serinhisar  ve bazı ilçelerde kar yağışının sabah saatlerinde başladığı belirtildi. Kar yağışı sis ve don olayları nedeni ile sürücüler zor anlar yaşıyor.

 

 

Denizli-Antalya yolunu kullanan sürücülerin kar,sis ve don olayına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı.

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.