Sütlacın içine koyduğu altını bulan müşteriye hediye ediyor

DENİZLİ 03.10.2019 - 09:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sütlacın içine koyduğu altını bulan müşteriye hediye ediyor

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde bir işletme sahibi yaptığı kampanya ile satışlarını arttırdı. Haftanın iki gününde yaptığı sütlacın içine koyduğu çeyrek altını bulan altının sahibi oluyor.   Çameli İlçesi, Yeni Mahalle’de bulunan Yayla Restourant sahibi Abdülmelik Akkan, haftanın iki gününde uyguladığı kampanyada yaptığı sütlacın içine koyduğu 1 çeyrek altını bulan müşterisine hediye ediyor. Başlattığı kampanyayı sosyal medya hesabından duyuran Akkan’ın satışlarında artış oldu.     Farkındalık oluşturmak için müşterilerini ödüllendirmek ve satışlarını arttırmak için uyguladığı yöntemle günde güveç kase içinde yaptığı sütlaçların kampanya günün de artış oluyor. Uygulamadan Akkan’ın ve müşterilerinin memnun olduğu belirtildi.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde bir işletme sahibi yaptığı kampanya ile satışlarını arttırdı. Haftanın iki gününde yaptığı sütlacın içine koyduğu çeyrek altını bulan altının sahibi oluyor.

 

Çameli İlçesi, Yeni Mahalle’de bulunan Yayla Restourant sahibi Abdülmelik Akkan, haftanın iki gününde uyguladığı kampanyada yaptığı sütlacın içine koyduğu 1 çeyrek altını bulan müşterisine hediye ediyor. Başlattığı kampanyayı sosyal medya hesabından duyuran Akkan’ın satışlarında artış oldu.

 

 

Farkındalık oluşturmak için müşterilerini ödüllendirmek ve satışlarını arttırmak için uyguladığı yöntemle günde güveç kase içinde yaptığı sütlaçların kampanya günün de artış oluyor. Uygulamadan Akkan’ın ve müşterilerinin memnun olduğu belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.