Taha Can Velioğlu, yeşil-beyazlı formayı giydi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2019 - 16:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Taha Can Velioğlu, yeşil-beyazlı formayı giydi

TFF 2. Lig'de mücadele eden ve şampiyonluk hedefiyle yolan çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Denizlisporlu tecrübeli stoper Taha Can Velioğlu’nu renklerine bağladı.  Manisa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig’de şampiyon olarak bir üst lige çıkmayı başaran Denizlispor’un başarılı stoperi Taha Can Velioğlu’nu kadrosuna kattı. Tecrübeli stoper, Halil Onultmak Spor Tesislerinde düzenlen imza töreninde kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninin ardından konuşan Taha Can Velioğlu, “Öncelikle transferde emeği geçen başkanlarıma teşekkür ederim. Böyle bir kulüpte bulunduğum için çok mutluyum. İnşallah bu sezon play-off’a kalmadan direk bir üst lige çıkacağız. Güzel bir ortam var. Bu forma altında başarılı sezonlar geçireceğime inanıyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.    İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyerspor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ise, “Taha Can Velioğlu’nun da kulübümüze önemli katkıları olacağına inanıyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Bu sezon, bir üst lige inşallah 1. olarak çıkacağız. Tüm çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. İnşallah başarılı oluruz” şeklinde konuştu. 

TFF 2. Lig'de mücadele eden ve şampiyonluk hedefiyle yolan çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Denizlisporlu tecrübeli stoper Taha Can Velioğlu’nu renklerine bağladı. 


Manisa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig’de şampiyon olarak bir üst lige çıkmayı başaran Denizlispor’un başarılı stoperi Taha Can Velioğlu’nu kadrosuna kattı. Tecrübeli stoper, Halil Onultmak Spor Tesislerinde düzenlen imza töreninde kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninin ardından konuşan Taha Can Velioğlu, “Öncelikle transferde emeği geçen başkanlarıma teşekkür ederim. Böyle bir kulüpte bulunduğum için çok mutluyum. İnşallah bu sezon play-off’a kalmadan direk bir üst lige çıkacağız. Güzel bir ortam var. Bu forma altında başarılı sezonlar geçireceğime inanıyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu. 

 


İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyerspor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ise, “Taha Can Velioğlu’nun da kulübümüze önemli katkıları olacağına inanıyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Bu sezon, bir üst lige inşallah 1. olarak çıkacağız. Tüm çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. İnşallah başarılı oluruz” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.