Taner Atilla’dan Denizlispor Taraftarına Uyarı!

SPOR 24.02.2019 - 11:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Taner Atilla’dan Denizlispor Taraftarına Uyarı!

Spor Toto 1. Lig’in 23. Haftasında bugün Denizlispor-Osmanlıspor karşı karşıya gelecek. Final havasında geçecek olan bu önemli maç için Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla, taraftarlara Osman Özköylü uyarısında bulundu.   Denizlispor’un evinde konuk edeceği Osmanlıspor karşılaşmasında Denizlispır taraftarına ait 14 bin biletin tamamının satıldığı, konuk ekip biletlerinden ise 3 biletin satıldığı belirtildi.   Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Saygıdeğer Büyük DENİZLİSPOR taraftarı, bugün oynanacak Denizlispor ve Osmanlıspor müsabakası malumunuz üzere çok büyük önem arz etmektedir. Hepimizin birinci görevi takımımıza destek olmaktır. Sayın Osman Özköylü' ye yönelik protestolar büyük Denizlispor taraftarına yakışmayacağı gibi sadece bizlere zarar vereceği unutulmamalıdır. Sayın Osman Özköylü ile ayrıldığı süreçte bazı sorunlar yaşanmıştı, o süreçte onun da bizim de haklı olduğu konular vardı. Ancak ne olursa olsun geçen yıldan süre gelen takımımızın devamiyetinin kurulmasında çok büyük bir pay sahibidir. Yapılacak her hareket bir meslektaşı olarak mevcut hocamızı ve takımımızı da olumsuz yönde etkileyeceği unutulmamalıdır.   Bugün ki maçta taraftarımızın yine Türkiye 'ye örnek bir taraftar olacağından hiçbir kuşkum yoktur” ifadelerine yer verdi.  

Spor Toto 1. Lig’in 23. Haftasında bugün Denizlispor-Osmanlıspor karşı karşıya gelecek. Final havasında geçecek olan bu önemli maç için Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla, taraftarlara Osman Özköylü uyarısında bulundu.

 

Denizlispor’un evinde konuk edeceği Osmanlıspor karşılaşmasında Denizlispır taraftarına ait 14 bin biletin tamamının satıldığı, konuk ekip biletlerinden ise 3 biletin satıldığı belirtildi.

 

Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Saygıdeğer Büyük DENİZLİSPOR taraftarı, bugün oynanacak Denizlispor ve Osmanlıspor müsabakası malumunuz üzere çok büyük önem arz etmektedir. Hepimizin birinci görevi takımımıza destek olmaktır. Sayın Osman Özköylü' ye yönelik protestolar büyük Denizlispor taraftarına yakışmayacağı gibi sadece bizlere zarar vereceği unutulmamalıdır. Sayın Osman Özköylü ile ayrıldığı süreçte bazı sorunlar yaşanmıştı, o süreçte onun da bizim de haklı olduğu konular vardı. Ancak ne olursa olsun geçen yıldan süre gelen takımımızın devamiyetinin kurulmasında çok büyük bir pay sahibidir. Yapılacak her hareket bir meslektaşı olarak mevcut hocamızı ve takımımızı da olumsuz yönde etkileyeceği unutulmamalıdır.

 

Bugün ki maçta taraftarımızın yine Türkiye 'ye örnek bir taraftar olacağından hiçbir kuşkum yoktur” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.