Tanju Gököz Ödülünü Zeybekci’den aldı

SİYASET 24.09.2018 - 10:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tanju Gököz Ödülünü Zeybekci’den aldı

Çameli Ak Parti 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Çameli’de Cumhurbaşkanlığı için Milletvekilleri seçiminde en yüksek oyu alarak Denizli’de büyük bir başarıya atarak 1.olan ilçe olmuştu . Bu sonuca göre Hem Denizli’de hem de Türkiye genelinde önemli bir başarıya imza attı.   Bugün Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen AK Parti Denizli il Danışma Meclisi Toplantısında Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz’ün bu başarısı Nihat Zeybekci tarafından ödüllendirildi. Ödül töreni sonrası bir açıklama yapan Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz “Çameli ilçemiz Denizli genelinde en yüksek oyu alarak 1.olmuştur. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Teşkilatımız ile seçim dönemi çalışmalarında çalınmadık kapı ziyaret edilmeyen mahalle bırakmadık. Bugün Partimizin İl Danışma Toplantısında Çameli’miz ve teşkilatımız ödüllendirilmiştir. Partimizi, hükümetimizi ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde en iyi şekilde yerine getirmesi adına tüm ekibimizle çalıştık. Ev ziyaretleri, mahalle ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ile esnaf ziyaretlerimiz de yaptığımız bütün çalışmalar sonucunda bu başarıyı elde etmenin gururunu yaşıyoruz. Bizlere bu ödülü layık gören başta Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi ' ye, Denizli Milletvekillerimize, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza, tüm il yönetimimize teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman yanımızda olan desteklerini esirgemeyen AK Parti Yönetim Kuruluna, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatıma, meclis üyelerine, mahalle başkanlarımıza, Muhtarlarımıza ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.      

Çameli Ak Parti 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Çameli’de Cumhurbaşkanlığı için Milletvekilleri seçiminde en yüksek oyu alarak Denizli’de büyük bir başarıya atarak 1.olan ilçe olmuştu . Bu sonuca göre Hem Denizli’de hem de Türkiye genelinde önemli bir başarıya imza attı.

 

Bugün Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen AK Parti Denizli il Danışma Meclisi Toplantısında Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz’ün bu başarısı Nihat Zeybekci tarafından ödüllendirildi. Ödül töreni sonrası bir açıklama yapan Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz “Çameli ilçemiz Denizli genelinde en yüksek oyu alarak 1.olmuştur. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Teşkilatımız ile seçim dönemi çalışmalarında çalınmadık kapı ziyaret edilmeyen mahalle bırakmadık. Bugün Partimizin İl Danışma Toplantısında Çameli’miz ve teşkilatımız ödüllendirilmiştir. Partimizi, hükümetimizi ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde en iyi şekilde yerine getirmesi adına tüm ekibimizle çalıştık. Ev ziyaretleri, mahalle ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ile esnaf ziyaretlerimiz de yaptığımız bütün çalışmalar sonucunda bu başarıyı elde etmenin gururunu yaşıyoruz. Bizlere bu ödülü layık gören başta Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi ' ye, Denizli Milletvekillerimize, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza, tüm il yönetimimize teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman yanımızda olan desteklerini esirgemeyen AK Parti Yönetim Kuruluna, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatıma, meclis üyelerine, mahalle başkanlarımıza, Muhtarlarımıza ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.