Taraftarın kendi, Çal Garası’nı yendi...

SPOR 18.10.2018 - 11:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Taraftarın kendi, Çal Garası’nı yendi...

Denizli Spor Amatör Lig’de mücadelesi veren Çal Belediyesporlu futbolcular bir grup taraftar ile Spor Salonunda Voleybol maçı yaptı.   Yeşil sahalarda tüm hünerlerini sergileyen futbolcular voleybol maçında taraftarlardan oluşan takıma karşı yetersiz kaldı. Özel sektör ve kamu sektöründe görevli Çal Garası taraftarları, çekişmeli geçen müsabakayı 3 – 2 kazandı. Müsabaka boyunca Çal Belediyespor teknik heyet ve futbolcular 2 takımla mücadele etti. Çal Belediyespor Teknik Direktör Aydın YALABIK’da takımda yer alarak taraftarlara karşı voleybol oynadı. Cumartesi günü sahasında Nikferspor’u ağırlayacak olan Çal Garası’nın teknik patronu Aydın YALABIK, ‘’Amacımız iyi futbol oynayarak kazanmak. İyi bir ekibimiz var sezon sonunda şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum. Taraftarlarımız ile güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Bu tür etkinlikler, taraftar ile futbol takımı arasındaki ilişkiyi olumlu etkileyecek, bizimde motivasyonumuzu arttıracaktır. Bu tür etkinlikleri sık sık yapıp, halkımız ile kaynaşacağız. Cumartesi günü saat 14’de başlayacak maçımıza Çal’a gönül veren herkezi bekliyoruz ‘’ dedi.    

Denizli Spor Amatör Lig’de mücadelesi veren Çal Belediyesporlu futbolcular bir grup taraftar ile Spor Salonunda Voleybol maçı yaptı.

 

Yeşil sahalarda tüm hünerlerini sergileyen futbolcular voleybol maçında taraftarlardan oluşan takıma karşı yetersiz kaldı. Özel sektör ve kamu sektöründe görevli Çal Garası taraftarları, çekişmeli geçen müsabakayı 3 – 2 kazandı. Müsabaka boyunca Çal Belediyespor teknik heyet ve futbolcular 2 takımla mücadele etti. Çal Belediyespor Teknik Direktör Aydın YALABIK’da takımda yer alarak taraftarlara karşı voleybol oynadı.

Cumartesi günü sahasında Nikferspor’u ağırlayacak olan Çal Garası’nın teknik patronu Aydın YALABIK, ‘’Amacımız iyi futbol oynayarak kazanmak. İyi bir ekibimiz var sezon sonunda şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum. Taraftarlarımız ile güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Bu tür etkinlikler, taraftar ile futbol takımı arasındaki ilişkiyi olumlu etkileyecek, bizimde motivasyonumuzu arttıracaktır. Bu tür etkinlikleri sık sık yapıp, halkımız ile kaynaşacağız. Cumartesi günü saat 14’de başlayacak maçımıza Çal’a gönül veren herkezi bekliyoruz ‘’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.