Taraftarlara bir çağrıda Mehmet Uz'dan geldi

SPOR 23.12.2017 - 11:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Taraftarlara bir çağrıda Mehmet Uz'dan geldi

Denizlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Uz, bu hafta oynanacak Boluspor karşılaşmasında taraftarları uyardı. Uz; Kulübün ceza almaması için taraftarların kötü tezahürat ve küfürden sakınmalarını söyledi.   Başkan Yardımcısı Mehmet Uz yaptığı yazılı açıklamada; “Pazar günü oynanacak olan Boluspor maçımızda olası yaşanabilecek olumsuz tezahüratlardan taraftarların şiddetle sakınması gerektiğini dile getiren Sn. Mehmet Uz "Taraftarımızın bir kaç oyuncumuz ile yazışmalarına şahit olduk. TFF'nin protestolu ve küfürlü durumları asla affetmediğini biliyoruz” dedi.   Taraftarlarımızdan maç içinde sakin bir şekilde takımımızı desteklemelerini istiyoruz" diyerek kulübün ceza almaması için küfür konusunda taraftarlara çağrıda bulundu.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Uz, bu hafta oynanacak Boluspor karşılaşmasında taraftarları uyardı. Uz; Kulübün ceza almaması için taraftarların kötü tezahürat ve küfürden sakınmalarını söyledi.

 

Başkan Yardımcısı Mehmet Uz yaptığı yazılı açıklamada; “Pazar günü oynanacak olan Boluspor maçımızda olası yaşanabilecek olumsuz tezahüratlardan taraftarların şiddetle sakınması gerektiğini dile getiren Sn. Mehmet Uz "Taraftarımızın bir kaç oyuncumuz ile yazışmalarına şahit olduk. TFF'nin protestolu ve küfürlü durumları asla affetmediğini biliyoruz” dedi.

 

Taraftarlarımızdan maç içinde sakin bir şekilde takımımızı desteklemelerini istiyoruz" diyerek kulübün ceza almaması için küfür konusunda taraftarlara çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.