Taraftarların yoğun ilgisi indirimin süresini uzattı

SPOR 05.08.2019 - 10:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Taraftarların yoğun ilgisi indirimin süresini uzattı

Yukatel Denizlispor, Lig başlamadan taraftarların sezon maçlarını izlemesi adına yaptığı kombine bilet indirimlerini yoğun talep üzerine 7 Ağustos’a kadar uzattı.   Süper Lig’e şampiyon olarak çıkan Yukatel Denizlispor, bilet fiyatlarının artması üzerine, taraftarların talebi üzerine, indirime giderek taraftarların 1 Ağustos tarihine kadar indirimden faydalanmaları sağlandı. Taraftarların yoğun ilgisi üzerine 4 Ağustos’a Pazar gününe kadar uzatılan indirim süresinde yaşanan yoğunluk nedeniyle alınan yeni karar ile birlikte 7 Ağustos Çarşamba günü mesai bitimine kadar yeniden uzatıldı.   Yukatel Denizlispor’dan yapılan açıklamada; 4 Ağustos Pazar gününe kadar ikinci kez uzatılan kombine indiriminin PASSO gişesinde yoğunluk oluşması ve taraflardan gelen talep üzerine, son kez 7 Ağustos Çarşamba günü mesai bitimine kadar uzatıldığı açıklandı.

Yukatel Denizlispor, Lig başlamadan taraftarların sezon maçlarını izlemesi adına yaptığı kombine bilet indirimlerini yoğun talep üzerine 7 Ağustos’a kadar uzattı.

 

Süper Lig’e şampiyon olarak çıkan Yukatel Denizlispor, bilet fiyatlarının artması üzerine, taraftarların talebi üzerine, indirime giderek taraftarların 1 Ağustos tarihine kadar indirimden faydalanmaları sağlandı. Taraftarların yoğun ilgisi üzerine 4 Ağustos’a Pazar gününe kadar uzatılan indirim süresinde yaşanan yoğunluk nedeniyle alınan yeni karar ile birlikte 7 Ağustos Çarşamba günü mesai bitimine kadar yeniden uzatıldı.

 

Yukatel Denizlispor’dan yapılan açıklamada; 4 Ağustos Pazar gününe kadar ikinci kez uzatılan kombine indiriminin PASSO gişesinde yoğunluk oluşması ve taraflardan gelen talep üzerine, son kez 7 Ağustos Çarşamba günü mesai bitimine kadar uzatıldığı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.