Tarihi Konak yangınının faili yakalandı

DENİZLİ 13.02.2018 - 09:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tarihi Konak yangınının faili yakalandı

Denizli’de gündeme oturan tarihi konak yangınında kundaklama olayının faili emniyet birimlerince yakalandı.   Denizli’de 27 Ocak 2018 günü 15 Mayıs Mahallesi Ressam Ahmet Cevdetoğlu Sokak 1 numaralı adreste bulunan Hüdai Oral Konağı isimli tarihi binanında çıkan yangının kundaklaması olayının faili yakalandı.   Meydana gelen yangın 4 saatlik bir çalışma sonrası itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştü. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre içerden bir şahsın çıktığını ve daha sonra tarihi konakta alevlerin yükseldiği ifade edilmişti. Bunu dikkate alan Denizli EMniyet Müdürlüğü ekipler, olayın fail veya faillerinin tespitine yönelik yapılan çalışmalarda kapsamında güvenlik kamera görüntüleri tespitleri ile kundaklama eylemini gerçekleştiren şahsın eşgali tespit edildi.   Tespit edilen eşgale yönelik Emniyet birimlerince yapılan çalışmalarda olayın faili H.S. 11 Şubat 2018 günü yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.                                                                 

Denizli’de gündeme oturan tarihi konak yangınında kundaklama olayının faili emniyet birimlerince yakalandı.

 

Denizli’de 27 Ocak 2018 günü 15 Mayıs Mahallesi Ressam Ahmet Cevdetoğlu Sokak 1 numaralı adreste bulunan Hüdai Oral Konağı isimli tarihi binanında çıkan yangının kundaklaması olayının faili yakalandı.

 

Meydana gelen yangın 4 saatlik bir çalışma sonrası itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştü. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre içerden bir şahsın çıktığını ve daha sonra tarihi konakta alevlerin yükseldiği ifade edilmişti. Bunu dikkate alan Denizli EMniyet Müdürlüğü ekipler, olayın fail veya faillerinin tespitine yönelik yapılan çalışmalarda kapsamında güvenlik kamera görüntüleri tespitleri ile kundaklama eylemini gerçekleştiren şahsın eşgali tespit edildi.

 

Tespit edilen eşgale yönelik Emniyet birimlerince yapılan çalışmalarda olayın faili H.S. 11 Şubat 2018 günü yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.                                                               

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.