Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çameli'de

DENİZLİ 10.01.2018 - 14:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çameli'de

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Denizli il Koordinatörü Murat Kar Çameli Belediyesini ziyaret gerçekleştirdi.   Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Denizli Koordinatörü Murat Kar ve birim Amiri Nail Yücel Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ı makamında ziyaret etti.Başkan Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "TKDK destekleri ilimiz için çok büyük bir önem taşıyor. İlimizin en önemli potansiyel kaynağını oluşturan tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi ve modern tesislerin ilimize kazandırılmasında TKDK destekleri lokomotif görevi görüyor." dedi.   İl Koordinatörü Murat Kar ve Başkan Arslan İlçe'de Tkdk'nın desteklemeleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu  

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Denizli il Koordinatörü Murat Kar Çameli Belediyesini ziyaret gerçekleştirdi.

 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Denizli Koordinatörü Murat Kar ve birim Amiri Nail Yücel Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ı makamında ziyaret etti.Başkan Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "TKDK destekleri ilimiz için çok büyük bir önem taşıyor. İlimizin en önemli potansiyel kaynağını oluşturan tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi ve modern tesislerin ilimize kazandırılmasında TKDK destekleri lokomotif görevi görüyor." dedi.

 

İl Koordinatörü Murat Kar ve Başkan Arslan İlçe'de Tkdk'nın desteklemeleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.