Tarlada köpek dövüşü için arena oluşturdular

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2018 - 16:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tarlada köpek dövüşü için arena oluşturdular

Denizli'nin Çal İlçesi'nde, jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, dövüştürülen, 'kangal' cinsi 11 köpeğe el konuldu. Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Çal İlçesi Akkent Mahallesi'nde tarlanın etrafını köpek dövüştürmek için çevirerek, brandalarla arenaya dönüştürülen yere baskın yapıldı. Çal İlçe Jandarma Komutanlığı ve Doğal Hayatı Koruma Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı baskında 11 köpeğe el konuldu.    Köpeklerin sahiplerine Kabahatler Kanunu'na göre 3 bin 500'er lira para cezası kesildi.      

Denizli'nin Çal İlçesi'nde, jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, dövüştürülen, 'kangal' cinsi 11 köpeğe el konuldu.


Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Çal İlçesi Akkent Mahallesi'nde tarlanın etrafını köpek dövüştürmek için çevirerek, brandalarla arenaya dönüştürülen yere baskın yapıldı. Çal İlçe Jandarma Komutanlığı ve Doğal Hayatı Koruma Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı baskında 11 köpeğe el konuldu.

 

 Köpeklerin sahiplerine Kabahatler Kanunu'na göre 3 bin 500'er lira para cezası kesildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.