Tarladan yüklediği 2,5 ton biberi sahibinin gözü önünde götürdü

ASAYİŞ 02.09.2020 - 15:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Tarladan yüklediği 2,5 ton biberi sahibinin gözü önünde götürdü

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde akıl almaz hırsızlık olayı yaşandı. Yaşanan hırsızlık olayı JASAT timlerinin özverili çalışması sonrası 4 saat içinde çözüldü.   Denizli İl Jandarma Komutanlığınca hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında; Acıpayam ilçesi, Akalan Mahallesi’nde M.E. isimli çiftçinin tarlasında biber topladığı esnada yanına gelen bir şahıs ile 2,5 ton biberi satmak için anlaştı. Biberleri aracına yükleyen şüpheli şahıs, tartma bahanesi ile para vermeden tarladan ayrıldı. Aracına yüklediği biberlerle giden şüpheli şahıs bir daha geri dönmedi.   Olayın Jandarmaya bildirilmesi üzerine, olay ile ilgili Acıpayam İlçe Jandarma Komutanlığı ve jandarmanın dedektifleri olan (JASAT) Jandarma Suç Araştırma Timince yapılan araştırmalar ve kamera kayıtlarından şüpheli aracın plakası ile şüpheli şahsın kimlik bilgileri tespit edildi. 4 saat içerisinde şüpheli H.H.B isimli şahıs yaklaşık 2,5 ton biber ile yakalandı. Çalınan biberler çiftçiye teslim edilirken şüpheli şahıs hakkında adli soruşturma başlatıldı.

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde akıl almaz hırsızlık olayı yaşandı. Yaşanan hırsızlık olayı JASAT timlerinin özverili çalışması sonrası 4 saat içinde çözüldü.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında; Acıpayam ilçesi, Akalan Mahallesi’nde M.E. isimli çiftçinin tarlasında biber topladığı esnada yanına gelen bir şahıs ile 2,5 ton biberi satmak için anlaştı. Biberleri aracına yükleyen şüpheli şahıs, tartma bahanesi ile para vermeden tarladan ayrıldı. Aracına yüklediği biberlerle giden şüpheli şahıs bir daha geri dönmedi.

 

Olayın Jandarmaya bildirilmesi üzerine, olay ile ilgili Acıpayam İlçe Jandarma Komutanlığı ve jandarmanın dedektifleri olan (JASAT) Jandarma Suç Araştırma Timince yapılan araştırmalar ve kamera kayıtlarından şüpheli aracın plakası ile şüpheli şahsın kimlik bilgileri tespit edildi. 4 saat içerisinde şüpheli H.H.B isimli şahıs yaklaşık 2,5 ton biber ile yakalandı. Çalınan biberler çiftçiye teslim edilirken şüpheli şahıs hakkında adli soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.