Tarlaya çağrılan genç darp edildi

ASAYİŞ 27.08.2018 - 14:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tarlaya çağrılan genç darp edildi

Denizli Çivril İlçesi'nde görüşmek amacı ile telefon ile tarlaya çağrılan hafif engelli genç, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından öldüresiye dövüldü.   Edinilen bilgilere göre,  olay dün öğlen saatlerinde Çivril ilçesine bağlı olan Aşağı Çapak Mahallesi'nde meydana geldi. Görüşmek amacı ile tarlaya telefon ile çağrılan 25 yaşındaki Gökhan Aydoğmuş isimli hafif engelli genç,nedeni henüz belirlenemeyen sebepten dolayı, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tarlada darp edildi. Öldü denilerek tarlada bırakılan Gökhan Aydoğmuş, birkaç saatin ardından kendisine geldi ve hemen arkadaşlarını arayarak yardım istedi.   Tarlada yaralı bir şekilde bulunan genç için hemen olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralı genç  ambulansla Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çivril Devlet Hastanesi'nde yapılmış olan müdahalenin ardından yaralı genç, hayati tehlikesi olduğundan dolayı Denizli Devlet Hastanesi beyin cerrahisi bölümüne sevk edildi. Denizli Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine alınan Gökhan Aydoğmuş’un hayati tehlikesinin devam ettiği ifade edildi. Jandarma ekiplerinin ise olayın fail veya faillerinin yakalanması amacı ile soruşturma başlattığı dile getirildi. Yaralı gencin ailesi ve yakınları yaşanan olayın zanlılarının bir an önce yakalanarak en ağır şekilde cezalandırılmalarını talep etti. Olay hakkında bilgisi olan herkesin kendilerine yardım etmesini rica ettiler.     Olayla ilgili soruşturma sürüyor.   Kaynak: Akis Haber

Denizli Çivril İlçesi'nde görüşmek amacı ile telefon ile tarlaya çağrılan hafif engelli genç, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından öldüresiye dövüldü.

 

Edinilen bilgilere göre,  olay dün öğlen saatlerinde Çivril ilçesine bağlı olan Aşağı Çapak Mahallesi'nde meydana geldi.



Görüşmek amacı ile tarlaya telefon ile çağrılan 25 yaşındaki Gökhan Aydoğmuş isimli hafif engelli genç,nedeni henüz belirlenemeyen sebepten dolayı, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tarlada darp edildi. Öldü denilerek tarlada bırakılan Gökhan Aydoğmuş, birkaç saatin ardından kendisine geldi ve hemen arkadaşlarını arayarak yardım istedi.

 

Tarlada yaralı bir şekilde bulunan genç için hemen olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralı genç  ambulansla Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çivril Devlet Hastanesi'nde yapılmış olan müdahalenin ardından yaralı genç, hayati tehlikesi olduğundan dolayı Denizli Devlet Hastanesi beyin cerrahisi bölümüne sevk edildi.


Denizli Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine alınan Gökhan Aydoğmuş’un hayati tehlikesinin devam ettiği ifade edildi. Jandarma ekiplerinin ise olayın fail veya faillerinin yakalanması amacı ile soruşturma başlattığı dile getirildi. Yaralı gencin ailesi ve yakınları yaşanan olayın zanlılarının bir an önce yakalanarak en ağır şekilde cezalandırılmalarını talep etti. Olay hakkında bilgisi olan herkesin kendilerine yardım etmesini rica ettiler.  

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Kaynak: Akis Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.