Tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 1 yaralı

DENİZLİ 17.10.2017 - 12:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 1 yaralı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde Ş.Ö., henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı kişiyi silahla ayağından vurdu. Tartıştığı kişiyi silahla vuran  Ş.Ö., gözaltına alındı.   Edilin bilgiye göre, Merkezefendi ilçesi Eskihisar Mahallesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada silahlar konuştu. Tartışmada Ş.Ö., ismi alınamayan bir kişiyi silahla ayağından vurdu. Olay yerine gelen polis ekipleri, zanlının yakalanması için çalışma başlatırken, yaralanan şahıs ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunu iyi olduğu belirtildi.   Zanlının yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, olayda kullanılan silahı çöpte buldu. Ekipler, zanlı Ş.Ö.’yü kısa sürede yakalayarak, gözaltına aldı.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde Ş.Ö., henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı kişiyi silahla ayağından vurdu. Tartıştığı kişiyi silahla vuran  Ş.Ö., gözaltına alındı.

 

Edilin bilgiye göre, Merkezefendi ilçesi Eskihisar Mahallesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada silahlar konuştu. Tartışmada Ş.Ö., ismi alınamayan bir kişiyi silahla ayağından vurdu. Olay yerine gelen polis ekipleri, zanlının yakalanması için çalışma başlatırken, yaralanan şahıs ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunu iyi olduğu belirtildi.

 

Zanlının yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, olayda kullanılan silahı çöpte buldu. Ekipler, zanlı Ş.Ö.’yü kısa sürede yakalayarak, gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.