Taş yüklü kamyon çöken yolda mahsur kaldı

DENİZLİ 11.03.2017 - 14:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Taş yüklü kamyon çöken yolda mahsur kaldı

Denizli Acıpayam İlçesi'nde meydana gelen olayda ağır tonajlı kamyon yolun çökmesi sonucu mahsur kaldı.

Edinilen bilgiye göre, bugün Acıpayam Kelekçi Mahallesi'nde 38 ton taş yüklü olduğu belirtilen kamyon, yolun çökmesi sonucu sürücüsü ne olduğunu şaşırdı. Bir anda arka tekerinin çöken yola batması sonucu kamyonun önü havaya kalktı.     Olayı gören çevredekiler, çöken yolda mahsur kalan sürücüye yardıma koştu. Meydana gelen olayda herhangi bir yaralanma olmazken, kamyonun saplandığı yerden kurtarılması için çekici çağrıldı. Çekicinin gelmesiyle mahsur kalan kamyon mahsur kaldığı yerden çıkarıldı.        
Denizli Acıpayam İlçesi'nde meydana gelen olayda ağır tonajlı kamyon yolun çökmesi sonucu mahsur kaldı.

Edinilen bilgiye göre, bugün Acıpayam Kelekçi Mahallesi'nde 38 ton taş yüklü olduğu belirtilen kamyon, yolun çökmesi sonucu sürücüsü ne olduğunu şaşırdı. Bir anda arka tekerinin çöken yola batması sonucu kamyonun önü havaya kalktı.

 

 

Olayı gören çevredekiler, çöken yolda mahsur kalan sürücüye yardıma koştu. Meydana gelen olayda herhangi bir yaralanma olmazken, kamyonun saplandığı yerden kurtarılması için çekici çağrıldı. Çekicinin gelmesiyle mahsur kalan kamyon mahsur kaldığı yerden çıkarıldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.