Taşlama Olayının Failleri Yakalandı

DENİZLİ 07.02.2018 - 17:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Taşlama Olayının Failleri Yakalandı

Akhisar Belediyespor-Antalyaspor maçı sonrası Denizli’den geçen Antalyaspor kafilesini taşıyan otobüsü taşlayan 3 kişi yakalandı.   Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “28 Kasım 2018 günü saat 20.45 sıralarında Akhisar Belediyespor-Antalyaspor maçı sonrası ilimiz Adnan Menderes Bulvarı üzerinden Antalya istikametine gitmekte olan Antalyaspor Kulübü sporcu kafilesini taşımakta olan otobüse Sadıkoğlu Kavşağı ışıklarında taşlı saldırı düzenlenmiş, saldırı sonucunda araçta maddi hasar oluşmuş, herhangi bir yaralanma meydana gelmemiştir.   Müdürlüğümüzce yapılan çalışma neticesinde; Olay günü Antalyaspor Kulübü sporcu kafilesini taşıyan otobüsün beyaz renkli bir minibüs tarafından takip edildiği, otobüs kırmızı ışıkta beklediği esnada minibüsten inen bir şahıs tarafından otobüse yönelik taşlı saldırı gerçekleştirildiği ve şahsın olay akabinde ara sokaklara kaçtığı tespit edilmiş, olay ile ilgili olarak  M.Ç, Y.Ç., ve E.E. isimli şahıslar 07/02/2018 günü yakalanarak haklarında gerekli tahkikata başlanılmıştır" denildi.

Akhisar Belediyespor-Antalyaspor maçı sonrası Denizli’den geçen Antalyaspor kafilesini taşıyan otobüsü taşlayan 3 kişi yakalandı.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “28 Kasım 2018 günü saat 20.45 sıralarında Akhisar Belediyespor-Antalyaspor maçı sonrası ilimiz Adnan Menderes Bulvarı üzerinden Antalya istikametine gitmekte olan Antalyaspor Kulübü sporcu kafilesini taşımakta olan otobüse Sadıkoğlu Kavşağı ışıklarında taşlı saldırı düzenlenmiş, saldırı sonucunda araçta maddi hasar oluşmuş, herhangi bir yaralanma meydana gelmemiştir.

 

Müdürlüğümüzce yapılan çalışma neticesinde; Olay günü Antalyaspor Kulübü sporcu kafilesini taşıyan otobüsün beyaz renkli bir minibüs tarafından takip edildiği, otobüs kırmızı ışıkta beklediği esnada minibüsten inen bir şahıs tarafından otobüse yönelik taşlı saldırı gerçekleştirildiği ve şahsın olay akabinde ara sokaklara kaçtığı tespit edilmiş, olay ile ilgili olarak  M.Ç, Y.Ç., ve E.E. isimli şahıslar 07/02/2018 günü yakalanarak haklarında gerekli tahkikata başlanılmıştır" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.