Tatami’de Denizli Damgası

SPOR 17.04.2019 - 12:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tatami’de Denizli Damgası

Nevşehir’de düzenlenen Liselerarası Türkiye Karate Şampiyonası’ndan Denizlili sporcular madalyalarla döndü.   Liselerarası Türkiye Karate Turnuvası’nda tatamiye çıkan Denizlili Karateciler farkını koydu. Geçtiğimiz günlerde Nevşehir’de düzenlenen şampiyonadan 2 altın 4 bronz madalya ile dönen Denizlili sporcular başarılı bir turnuva geçirdi. Kız ve erkek kategorilerinde yapılan turnuva sonunda dereceye giren sporcular gerçekleşen ödül töreni sonrasında kupa ve madalyalarını aldı.   İŞTE DERECEYE GİREN SPORCULAR SPORCUNUN ADI KATEGORİ DERECE Kerem KAYA ERKEK Türkiye Şampiyonu Damla Su TÜREMEN KIZ Türkiye Şampiyonu Doğukan ERDEM ERKEK Türkiye Üçüncüsü Kemal TEKİN ERKEK Türkiye Üçüncüsü Durdunur AKKURT KIZ Türkiye Üçüncüsü Selma ÖZDEMİR KIZ Türkiye Üçüncüsü

Nevşehir’de düzenlenen Liselerarası Türkiye Karate Şampiyonası’ndan Denizlili sporcular madalyalarla döndü.

 

Liselerarası Türkiye Karate Turnuvası’nda tatamiye çıkan Denizlili Karateciler farkını koydu. Geçtiğimiz günlerde Nevşehir’de düzenlenen şampiyonadan 2 altın 4 bronz madalya ile dönen Denizlili sporcular başarılı bir turnuva geçirdi. Kız ve erkek kategorilerinde yapılan turnuva sonunda dereceye giren sporcular gerçekleşen ödül töreni sonrasında kupa ve madalyalarını aldı.

 

İŞTE DERECEYE GİREN SPORCULAR

SPORCUNUN ADI

KATEGORİ

DERECE

Kerem KAYA

ERKEK

Türkiye Şampiyonu

Damla Su TÜREMEN

KIZ

Türkiye Şampiyonu

Doğukan ERDEM

ERKEK

Türkiye Üçüncüsü

Kemal TEKİN

ERKEK

Türkiye Üçüncüsü

Durdunur AKKURT

KIZ

Türkiye Üçüncüsü

Selma ÖZDEMİR

KIZ

Türkiye Üçüncüsü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.