Tavas Belediyesi, 2017 senesinin ilk meclis toplantısı yapıldı

DENİZLİ 05.01.2017 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas Belediyesi, 2017 senesinin ilk meclis toplantısı yapıldı

Meclis toplantısı, örnek bir dayanışma içinde tüm meclis üyelerin katılımıyla Belediye Toplantı Salonunda yapılmış oldu.

Tavas Belediyesi, 2017 senesinin ilk meclis toplantısı yapıldı, Meclis toplantısı, örnek bir dayanışma içinde tüm meclis üyelerin katılımıyla Belediye Toplantı Salonunda yapılmış oldu.    Toplantı da gündem maddeleri görüşüldü. PKK'ya karşı birlik mesajı verilerek, PKK'nın her türlüsü lanetlendi.   TAVAS İÇİN ŞAHLANIŞ SENESİ OLACAK   Açılış konuşmasında birlik ve beraberlikle 2016 senesini geride bıraktıklarını söyleyen Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “2017 Tavas için şahlanış ve Proje senesi olacak.   Siz değerli meclis üyesi arkadaşlarımla Tavası mızı daha iyiye daha güzele götürmek için gerekli olan gayreti göstereceğiz.   Temenni ediyorum 2017 sene bir evvelki seneden daha verimli ve daha bereketli geçecek inşallah. Beraber birçok projeye imza attık, atmaya da devam etmiş olacağız.   KARDEŞLİK DUYGUSUYLA TÜM DÜNYAYA BİRLİKTELİĞİMİZİ HAYKIRDIK   2016 sene, Türkiye ve Dünya tarihi için önemli olduğunu söyleyen Başkan Akyol, “Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, bu milletin birlikteliğine, kardeşliğine ve bölünmez bütünlüğüne kast edenlere karşı yazdığı destanı, 15 Temmuz gecesi aynı ruhla bir defa daha gösterdi.    Aziz milletimiz Çanakkale’den, Sakarya’ya destan yazan bir milletin torunları olarak tüm şer odaklarına kardeşliğimizi ve milletçe bölünemeyeceğim izi tüm dünyaya haykırdık.   Başkan Akyol, 2017 senenin ilk meclis toplantısında alınan kararların ilçemize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.  
Meclis toplantısı, örnek bir dayanışma içinde tüm meclis üyelerin katılımıyla Belediye Toplantı Salonunda yapılmış oldu.

Tavas Belediyesi, 2017 senesinin ilk meclis toplantısı yapıldı, Meclis toplantısı, örnek bir dayanışma içinde tüm meclis üyelerin katılımıyla Belediye Toplantı Salonunda yapılmış oldu. 

 

Toplantı da gündem maddeleri görüşüldü. PKK'ya karşı birlik mesajı verilerek, PKK'nın her türlüsü lanetlendi.

 

TAVAS İÇİN ŞAHLANIŞ SENESİ OLACAK

 

Açılış konuşmasında birlik ve beraberlikle 2016 senesini geride bıraktıklarını söyleyen Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “2017 Tavas için şahlanış ve Proje senesi olacak.

 

Siz değerli meclis üyesi arkadaşlarımla Tavası mızı daha iyiye daha güzele götürmek için gerekli olan gayreti göstereceğiz.

 

Temenni ediyorum 2017 sene bir evvelki seneden daha verimli ve daha bereketli geçecek inşallah. Beraber birçok projeye imza attık, atmaya da devam etmiş olacağız.

 

KARDEŞLİK DUYGUSUYLA TÜM DÜNYAYA BİRLİKTELİĞİMİZİ HAYKIRDIK

 

2016 sene, Türkiye ve Dünya tarihi için önemli olduğunu söyleyen Başkan Akyol, “Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, bu milletin birlikteliğine, kardeşliğine ve bölünmez bütünlüğüne kast edenlere karşı yazdığı destanı, 15 Temmuz gecesi aynı ruhla bir defa daha gösterdi. 

 

Aziz milletimiz Çanakkale’den, Sakarya’ya destan yazan bir milletin torunları olarak tüm şer odaklarına kardeşliğimizi ve milletçe bölünemeyeceğim izi tüm dünyaya haykırdık.

 

Başkan Akyol, 2017 senenin ilk meclis toplantısında alınan kararların ilçemize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.