Tavas Belediyesi Ekipleri İle Camiler Pırıl Pırıl

DENİZLİ 25.10.2016 - 12:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas Belediyesi Ekipleri İle Camiler Pırıl Pırıl

denizli haber / denizli 20 haber / Tavas Belediyesi Ekipleri İle Camiler Pırıl Pırıl

Tavas Belediyesi 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle camilerde başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmasını genişleterek devam ediyor.   Tavas Belediyesi, şuana kadar vatandaşların ibadetlerini sağlıklı koşullarda, huzurlu bir şekilde yapabilmeleri için merkez ve mahallerindeki 40 cami ve 4 türbede temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını programlı olarak titizlikle sürdürülüyor.   Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Camilerimiz bizim en kutsal mekânlarımızdır. İnsanlarımızın bu kutsal mekânlarda temiz ve ferah bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri bizim için çok büyük önem arz ediyor. Bu mekânların maneviyatına uygun bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Camiler, hiçbir şekilde ayrım yapmadan herkesi bünyesinde toplayan mekânlardır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygularımızı, hoşgörü anlayışımızı güçlendirdiğimiz yerlerdir. Ekiplerimiz halıların yıkanmasından camların silinmesine, abdesthane ve tuvaletlerin dezenfekte edilmesinden, klimaların ve avizelerin temizlenmesine kadar kapsamlı bir çalışma yürütüyor” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Tavas Belediyesi Ekipleri İle Camiler Pırıl Pırıl

Tavas Belediyesi 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle camilerde başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmasını genişleterek devam ediyor.

 

Tavas Belediyesi, şuana kadar vatandaşların ibadetlerini sağlıklı koşullarda, huzurlu bir şekilde yapabilmeleri için merkez ve mahallerindeki 40 cami ve 4 türbede temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını programlı olarak titizlikle sürdürülüyor.

 

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Camilerimiz bizim en kutsal mekânlarımızdır. İnsanlarımızın bu kutsal mekânlarda temiz ve ferah bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri bizim için çok büyük önem arz ediyor. Bu mekânların maneviyatına uygun bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Camiler, hiçbir şekilde ayrım yapmadan herkesi bünyesinde toplayan mekânlardır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygularımızı, hoşgörü anlayışımızı güçlendirdiğimiz yerlerdir. Ekiplerimiz halıların yıkanmasından camların silinmesine, abdesthane ve tuvaletlerin dezenfekte edilmesinden, klimaların ve avizelerin temizlenmesine kadar kapsamlı bir çalışma yürütüyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.