Tavas Belediyesi'nden En anlamlı köprü açılışı...

GÜNDEM 15.10.2018 - 13:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tavas Belediyesi'nden En anlamlı köprü açılışı...

Tavas Belediyesi ve Tekke Mahalle Muhtarlığı yüzyıllardan bu yana süregelen aşure hayrı geleneğini çok sayıda davetlinin katılımıyla devam ettirdi. Tekke'de tamamlanan köprü açılışıyla da gönüller tamamen bir oldu.     Göreve geldiği günden bu yana halkın taleplerini önceliği haline getiren Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Yüzyıllardan beri sürdürülen Muharrem ayı aşure hayrımızı Sarı İsmail Sultan tasarrufunda, Yaren Ali Baba, Yaren Mustafa Babanın manevi huzurunda ve gölgesinde devam ettiriyoruz. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Ayrıca hayrımızla birlikte ayrı bir güzelliği de bu gün burada yaşıyoruz. Yıllardan beri mahallemizin sorunu olan üst geçidimiz de tamamlanmış bulunmakta. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Bakanımızın ve büyüklerimizin üstün gayretleriyle tamamlanan üst geçidimiz vatandaşın daha güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmesini sağlayacak. Ben başta Bakanım Sayın Nihat Zeybekci'ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu hayırda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Katılımlarından dolayı değerli protokole ve davetlilere şükranlarımı sunuyorum" dedi.     Böyle güzel bir etkinliğe katılmaktan son derece memnun olduğunu belirten önceki dönem Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci, "Burası bizim memleketimiz. Memleketimizde sizlerle olmak gönüldaşlarla, yarenlerle olmak daha güzel. Bizi bir araya getiren o kadar güzellik var ki yeter ki niyetimiz iyi olsun. Yeter ki günlümüzden geçen güzel olsun.Tekke'nin adı boşuna Tekke olmamış. İnsanların güzelliklerini, bilgisini paylaşmak için bir araya geldikleri yere Tekke denir. Zorda kalanların çare için, ümit için gittiği yerdir Tekke. Dertlilerin dertlerine derman, hastaların şifa, başı sıkışanların çare aradığı yerdir Tekke. En son buraya geldiğimde yağmurlu bir akşamdı. Öncelikle Tekkeli bayan kardeşlerime teşekkür ediyorum. O gün bize olan sevgilerini, sahiplenmelerini gördük. O yüzden o akşamı hiç unutmam. Fırsat buldukça tekrar geleceğiz. Üst geçidimiz de tamamlandı. Ulaştırma Bakanlığımıza ve Karayollarımıza teşekkür ediyorum. Tekke mahallemize feda olsun. Bizler Cumhurbaşkanımızın riyasetinde sizlere hizmetkar olmaya geldik. Allah hayrınızı kabul etsin. Seneye tekrarını nasip etsin" ifadelerini kullandı.     Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi ve Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Ak Parti Milletvekili Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cafer Birtürk, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Tavas Belediyesi ve Tekke Mahalle Muhtarlığı yüzyıllardan bu yana süregelen aşure hayrı geleneğini çok sayıda davetlinin katılımıyla devam ettirdi. Tekke'de tamamlanan köprü açılışıyla da gönüller tamamen bir oldu.

 

 

Göreve geldiği günden bu yana halkın taleplerini önceliği haline getiren Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Yüzyıllardan beri sürdürülen Muharrem ayı aşure hayrımızı Sarı İsmail Sultan tasarrufunda, Yaren Ali Baba, Yaren Mustafa Babanın manevi huzurunda ve gölgesinde devam ettiriyoruz. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Ayrıca hayrımızla birlikte ayrı bir güzelliği de bu gün burada yaşıyoruz. Yıllardan beri mahallemizin sorunu olan üst geçidimiz de tamamlanmış bulunmakta. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Bakanımızın ve büyüklerimizin üstün gayretleriyle tamamlanan üst geçidimiz vatandaşın daha güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmesini sağlayacak. Ben başta Bakanım Sayın Nihat Zeybekci'ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu hayırda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Katılımlarından dolayı değerli protokole ve davetlilere şükranlarımı sunuyorum" dedi.

 

 

Böyle güzel bir etkinliğe katılmaktan son derece memnun olduğunu belirten önceki dönem Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci, "Burası bizim memleketimiz. Memleketimizde sizlerle olmak gönüldaşlarla, yarenlerle olmak daha güzel. Bizi bir araya getiren o kadar güzellik var ki yeter ki niyetimiz iyi olsun. Yeter ki günlümüzden geçen güzel olsun.Tekke'nin adı boşuna Tekke olmamış. İnsanların güzelliklerini, bilgisini paylaşmak için bir araya geldikleri yere Tekke denir. Zorda kalanların çare için, ümit için gittiği yerdir Tekke. Dertlilerin dertlerine derman, hastaların şifa, başı sıkışanların çare aradığı yerdir Tekke. En son buraya geldiğimde yağmurlu bir akşamdı. Öncelikle Tekkeli bayan kardeşlerime teşekkür ediyorum. O gün bize olan sevgilerini, sahiplenmelerini gördük. O yüzden o akşamı hiç unutmam. Fırsat buldukça tekrar geleceğiz. Üst geçidimiz de tamamlandı. Ulaştırma Bakanlığımıza ve Karayollarımıza teşekkür ediyorum. Tekke mahallemize feda olsun. Bizler Cumhurbaşkanımızın riyasetinde sizlere hizmetkar olmaya geldik. Allah hayrınızı kabul etsin. Seneye tekrarını nasip etsin" ifadelerini kullandı.

 

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi ve Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Ak Parti Milletvekili Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cafer Birtürk, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.