Tavas Belediyesi’nden Muhtarlara Büyük Jest

DENİZLİ 21.10.2016 - 10:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas Belediyesi’nden Muhtarlara Büyük Jest

denizli haber / denizli 20 haber / Tavas Belediyesi’nden Muhtarlara Büyük Jest

Tavas Belediyesi 19 Ekim Muhtarlar Günü olması dolayısıyla, muhtarlara Çanakkale ve Bursa gezisi tertip ederek büyük jest yaptı.   Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı ve meclis üyeleri tarafından uğurlanan muhtarlar ve eşleri iki günlük gezi programında, “Çanakkale Geçilmez” sözünü tüm dünyaya gösteren ecdadımızın destan yazdığı, Çanakkale Şehitleri başta olmak üzere, Conkbayırı, Seyit Onbaşı, Namazgah Tabyası, Eceabat, Anafartalar, Zığındere Sargıyeri ve 57. Alay Şehitliğini ziyaret edecekler.   Daha sonra Bursa’yı da gezecek olan muhtarlar ve eşleri Cuma akşamı Tavas’a geri dönecekler.   Çanakkale Zaferi’nin bu millet için çok önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, “Mahalle muhtarlarımızı ve değerli eşlerini birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Çanakkale ruhunu tekrar keşfetmek üzere Çanakkale yolculuğuna uğurluyoruz. Hepsine hayırlı yolculuklar diliyorum. Millet olarak Rabbim bizlere tekrar Çanakkaleler yaşatmasın, birliğimizi daim etsin, devletimize ve milletimize zeval vermesin” diye konuştu.
denizli haber / denizli 20 haber / Tavas Belediyesi’nden Muhtarlara Büyük Jest

Tavas Belediyesi 19 Ekim Muhtarlar Günü olması dolayısıyla, muhtarlara Çanakkale ve Bursa gezisi tertip ederek büyük jest yaptı.

 

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı ve meclis üyeleri tarafından uğurlanan muhtarlar ve eşleri iki günlük gezi programında, “Çanakkale Geçilmez” sözünü tüm dünyaya gösteren ecdadımızın destan yazdığı, Çanakkale Şehitleri başta olmak üzere, Conkbayırı, Seyit Onbaşı, Namazgah Tabyası, Eceabat, Anafartalar, Zığındere Sargıyeri ve 57. Alay Şehitliğini ziyaret edecekler.

 

Daha sonra Bursa’yı da gezecek olan muhtarlar ve eşleri Cuma akşamı Tavas’a geri dönecekler.

 

Çanakkale Zaferi’nin bu millet için çok önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, “Mahalle muhtarlarımızı ve değerli eşlerini birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Çanakkale ruhunu tekrar keşfetmek üzere Çanakkale yolculuğuna uğurluyoruz. Hepsine hayırlı yolculuklar diliyorum. Millet olarak Rabbim bizlere tekrar Çanakkaleler yaşatmasın, birliğimizi daim etsin, devletimize ve milletimize zeval vermesin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.