Tavas Belediyesi’nin İkram Çeşmesi Akmaya Devam Ediyor

GÜNDEM 16.01.2017 - 15:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas Belediyesi’nin İkram Çeşmesi Akmaya Devam Ediyor

Tavas Belediyesi’nin halkınm hizmetine sunmak için aldığı ikram çeşmesi, hizmet vermeye devam ediyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yaptığı hizmetlerine ara vermeden devam eden Tavas Belediyesi, ikram çeşmesinden şimdi de süt ikramında bulundu. Havaların soğumasıyla birlikte sıcacık çorba ve süt akan ikram çeşmesi halkın içini ısıtıyor. İkram çeşmesini halkın hizmetine sunduklarını söyleyen Başkan Akyol, “Bugün ikram çeşmemizi sanayi esnafımıza ikramda bulunmak için buraya getirdik. Haftanın belirli günlerinde vatandaşlarımıza sıcak çorba ve süt ikramında bulunuyoruz. Bu soğuk kış gününde vatandaşımız güne daha sağlıklı başlayacak ve içini ısıtacak. Çünkü vatandaşımız en iyisini hak ediyor. Şimdiden afiyet olsun.
Tavas Belediyesi’nin halkınm hizmetine sunmak için aldığı ikram çeşmesi, hizmet vermeye devam ediyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yaptığı hizmetlerine ara vermeden devam eden Tavas Belediyesi, ikram çeşmesinden şimdi de süt ikramında bulundu.


Havaların soğumasıyla birlikte sıcacık çorba ve süt akan ikram çeşmesi halkın içini ısıtıyor. İkram çeşmesini halkın hizmetine sunduklarını söyleyen Başkan Akyol, “Bugün ikram çeşmemizi sanayi esnafımıza ikramda bulunmak için buraya getirdik.


Haftanın belirli günlerinde vatandaşlarımıza sıcak çorba ve süt ikramında bulunuyoruz. Bu soğuk kış gününde vatandaşımız güne daha sağlıklı başlayacak ve içini ısıtacak. Çünkü vatandaşımız en iyisini hak ediyor. Şimdiden afiyet olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.