Tavas'da Cadde Ve Sokaklar Köpüklü Su İle Yıkandı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2020 - 18:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Tavas'da Cadde Ve Sokaklar Köpüklü Su İle Yıkandı

  Denizli’nin Tavas ilçesinde korona virüse karşı önlemler kapsamında ana cadde ve sokaklar köpüklü su ve solüsyonla dezenfekte edildi. Yerler deterjanlı su ile köpüklenerek yıkandı.       Kent genelinde korona virüse karşı çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tavas ilçesinde de dezenfektan çalışması yaptı. İlçe meydanı cadde ve sokaklar köpüklü su ve solüsyonla fırçalar ile köpürtülerek dezenfekte edildi. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerler deterjanlı su ile fırçalarla köpürtülerek yıkandı.     Korona virüs tehdidi kapsamın kent merkezinde ve ilçelerde çalışmalar sürüyor.                                          

  Denizli’nin Tavas ilçesinde korona virüse karşı önlemler kapsamında ana cadde ve sokaklar köpüklü su ve solüsyonla dezenfekte edildi. Yerler deterjanlı su ile köpüklenerek yıkandı.  

 

  Kent genelinde korona virüse karşı çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tavas ilçesinde de dezenfektan çalışması yaptı. İlçe meydanı cadde ve sokaklar köpüklü su ve solüsyonla fırçalar ile köpürtülerek dezenfekte edildi. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerler deterjanlı su ile fırçalarla köpürtülerek yıkandı.

 

  Korona virüs tehdidi kapsamın kent merkezinde ve ilçelerde çalışmalar sürüyor.

                                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.