Tavas korkunç yangın

ASAYİŞ 23.09.2018 - 15:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tavas korkunç yangın

Denizli’nin Tavas ilçesinde bir evin samanlığında yangın çıktı. İtfaiye yangını çevreye sıçramadan söndürmesiyle faciayı önledi.   Tavas’ın Pınarlar Mahallesi’nde bir evin eklentisinde bulunan samanlıkta yangın çıktı. Çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşatan yangın olayı itfaiyeye bildirildi. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tavas ve Kızılca Şubesi ekipleri yangını kısa sürede Söndürdü.   Mahalle sakinlerinin korku dolu anları yaşadığı yangının nasıl çıktığı ile ilgili soruşturma başlatıldı.          

Denizli’nin Tavas ilçesinde bir evin samanlığında yangın çıktı. İtfaiye yangını çevreye sıçramadan söndürmesiyle faciayı önledi.

 

Tavas’ın Pınarlar Mahallesi’nde bir evin eklentisinde bulunan samanlıkta yangın çıktı. Çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşatan yangın olayı itfaiyeye bildirildi. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tavas ve Kızılca Şubesi ekipleri yangını kısa sürede Söndürdü.

 

Mahalle sakinlerinin korku dolu anları yaşadığı yangının nasıl çıktığı ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.