Tavas modern görünümüne kavuşuyor

GÜNDEM 27.03.2017 - 10:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas modern görünümüne kavuşuyor

Tavas Belediyesi, ilçenin tüm sokaklarını modern bir görünüme kavuşturmak için Fen işleri müdürlüğü ekipleriyle çalışmalarına son hızıyla devam ediyor.

Tavas Belediyesi, ilçenin tüm sokaklarını daha modern bir görünüme kavuşturmak için, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 50 mahallede gece-gündüz demeden vatandaşların daha refah ve modern bir mahallede yaşamaları, tozdan ve çamurdan kurtulmaları için çalışmalarına hiç ara vermeden 7/24 esasına göre devam etmektedirler.     Nikfer Mahallesinde başlatılan kilit parke taşı döşeme işlemi tamamlanırken, Seki ve Yahşiler mahallesinde ise taş döşeme işlemi tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.   Bunun yanında ihtiyaç halindeki mahallerde yol düzenleme, büz döşeme, peyzaj düzenlemesi ve çocuk oyun parklarının bakım, onarım ve yapım faaliyetlerini sürdürmektedir.     Güçlü ve Modern Bir Tavas   “Güçlü ve Modern Bir Tavas” söylemiyle yoluna devam eden ve çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Hizmet belediyeciliği anlayışıyla çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Girdiğimiz her mahallemizde eksiklikleri tespit edip, programlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Amacımız, Tavas’ı daha yaşanabilir ve modern hale dönüştürmektir. Merkez ve mahallelerimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın kaliteli hizmet alması ve daha mutlu olması adına çalışmalarımız devam edecek. 1696 m2' lik alanda elimizin değmediği, hizmetin girmediği yer kalmayacak” dedi.
Tavas Belediyesi, ilçenin tüm sokaklarını modern bir görünüme kavuşturmak için Fen işleri müdürlüğü ekipleriyle çalışmalarına son hızıyla devam ediyor.

Tavas Belediyesi, ilçenin tüm sokaklarını daha modern bir görünüme kavuşturmak için, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 50 mahallede gece-gündüz demeden vatandaşların daha refah ve modern bir mahallede yaşamaları, tozdan ve çamurdan kurtulmaları için çalışmalarına hiç ara vermeden 7/24 esasına göre devam etmektedirler.

 

 

Nikfer Mahallesinde başlatılan kilit parke taşı döşeme işlemi tamamlanırken, Seki ve Yahşiler mahallesinde ise taş döşeme işlemi tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

Bunun yanında ihtiyaç halindeki mahallerde yol düzenleme, büz döşeme, peyzaj düzenlemesi ve çocuk oyun parklarının bakım, onarım ve yapım faaliyetlerini sürdürmektedir.

 

 

Güçlü ve Modern Bir Tavas

 

“Güçlü ve Modern Bir Tavas” söylemiyle yoluna devam eden ve çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Hizmet belediyeciliği anlayışıyla çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Girdiğimiz her mahallemizde eksiklikleri tespit edip, programlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Amacımız, Tavas’ı daha yaşanabilir ve modern hale dönüştürmektir. Merkez ve mahallelerimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın kaliteli hizmet alması ve daha mutlu olması adına çalışmalarımız devam edecek. 1696 m2' lik alanda elimizin değmediği, hizmetin girmediği yer kalmayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.