Tavas MYO'da Mezuniyet Coşkusu

EĞİTİM 28.06.2018 - 08:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tavas MYO'da Mezuniyet Coşkusu

Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu, Tavas MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni ile mezun öğrencilerini uğurladı.   Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Hıra, Tavas İlçe Emniyet Müdürü Tolga Adagülü, Tavas Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdulvahap Özcan ve ilçe protokolünün diğer üyelerinin katılımıyla gerçekleşen törene, yüksekokulun akademik ve idari personelinin yanı sıra mezun olan öğrencilerin aileleri de katıldı.     Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Pamukkale Üniversitesi’nin tanıtım videosunun izlenmesi, mezun olan öğrencilerin gerçekleştirdiği müzik dinletisi ile devam etti. Yüksekokulu 1.’likle bitiren Gülşah Öncel’in tüm öğrenciler adına yaptığı veda konuşmasından sonra Yüksekokul Müdürü Sayın Doç. Dr. Abdulvahap Özcan, tüm katılımcılara yönelik bir konuşma gerçekleştirdi ve mezun olan öğrencilere hayatlarında başarılar diledi.   Yüksekokul 1.’sinin mezuniyet kütüğüne plaket çakmasının ardından, dereceye giren öğrencilere ve tüm mezunlara ödülleri ile belgeleri, protokol üyeleri ve yüksekokul öğretim elemanları tarafından takdim edildi. Mezuniyet heyecanını doyasıya yaşandığı tören, mezun öğrencilerin kep atmaları ve ardından öğrencilerin, aileleri ve öğretim elemanları ile toplu fotoğraf çekinmeleri ile son buldu.

Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu, Tavas MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni ile mezun öğrencilerini uğurladı.

 

Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Hıra, Tavas İlçe Emniyet Müdürü Tolga Adagülü, Tavas Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdulvahap Özcan ve ilçe protokolünün diğer üyelerinin katılımıyla gerçekleşen törene, yüksekokulun akademik ve idari personelinin yanı sıra mezun olan öğrencilerin aileleri de katıldı.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Pamukkale Üniversitesi’nin tanıtım videosunun izlenmesi, mezun olan öğrencilerin gerçekleştirdiği müzik dinletisi ile devam etti. Yüksekokulu 1.’likle bitiren Gülşah Öncel’in tüm öğrenciler adına yaptığı veda konuşmasından sonra Yüksekokul Müdürü Sayın Doç. Dr. Abdulvahap Özcan, tüm katılımcılara yönelik bir konuşma gerçekleştirdi ve mezun olan öğrencilere hayatlarında başarılar diledi.

 

Yüksekokul 1.’sinin mezuniyet kütüğüne plaket çakmasının ardından, dereceye giren öğrencilere ve tüm mezunlara ödülleri ile belgeleri, protokol üyeleri ve yüksekokul öğretim elemanları tarafından takdim edildi. Mezuniyet heyecanını doyasıya yaşandığı tören, mezun öğrencilerin kep atmaları ve ardından öğrencilerin, aileleri ve öğretim elemanları ile toplu fotoğraf çekinmeleri ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.