Tavas Sağlık Meslek Yüksek Okulu İçin Yeni Bir Protokol İmzalandı

EĞİTİM 16.10.2019 - 11:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Tavas Sağlık Meslek Yüksek Okulu İçin Yeni Bir Protokol İmzalandı

Pamukkale Üniversitesi ile Tavas Gönüllüleri Yarangümeyi Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği, Tavas Kaymakamlığı ve Tavas Belediyesi arasında, Sağlık Meslek Yüksekokulu’nun tamir bakım, onarım ve her türlü yapım işi için yeni bir protokol daha imzalandı.   Pamukkale Üniveristesi Rektörlük binasında gerçekleşen protokol imza törenine, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Tavas Gönüllüleri Yarangümeyi Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Kurun yanısıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Osman Çiftçi, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan ile PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı Tavas Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gürkan Semiz, Tavas Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saffet İnamlık katıldı.   Daha önce imzalanan bir protokol ile Pamukkale Üniveristesi’ne Sağlık Meslek Yüksekokulu binasına dönüştürülmek için devredilen taşınmazın tamir bakım, onarım ve her türlü yapım işi için taraflar arasında yeni bir protokol imzalandı. Gerçekleştirilen yeni protokol: Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Tavas Gönüllüleri Yarangümeyi Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Kurun tarafından imzalandı.      Mülkiyeti Hazineye ait olan Tavas İlçesi Yaka Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve daha önce Hastane ve bahçesi olarak kullanılırken Bölge Hastanesi Binasının hizmete girmesi ile boşalan binanın Sağlık Meslek Yüksek Okulu binasına dönüştürülmesine bir protokol ile karar verilmişti. Pamukkale Üniveristesi Rektörlük binasında taraflar arasında imzalanan yeni protokolde yer alan bazı maddeler şöyle: Sağlık Meslek Yüksekokulu olarak Pamukkale Üniversitesi’ne devredilen bölümün tamir, bakım, onarım ve her türlü yapım işi için ödeneğin harcanmasına/kullanılmasına konu olan; mal alımı, hizmet alımı veya yapım işi şeklinde yapılacak tüm iş ve işlemler Dernek Yönetim Kurulu marifeti ile yapılacak. Tamir bakım onarım ve yapımı işi sonucunda açılacak olan Tavas Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunun isminin Pamukkale Üniversitesi’nin onayı ile “Tavas Ticaret Odası Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu” olmasına kararlarını içeriyor.   Tören’de konuşma yapan Rektör Hüseyin Bağ: “İmzalanan bu protokol ile eğitim için elini taşın altına koyma cesareti gösteren ve ülkemize genç, dinamik, bilgili yeni nesiller yetiştirilmesi sürecine böylesine kıymetli katkılar sunan değerli yetkililerimize kalpten teşekkür ediyorum” dedi.  

Pamukkale Üniversitesi ile Tavas Gönüllüleri Yarangümeyi Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği, Tavas Kaymakamlığı ve Tavas Belediyesi arasında, Sağlık Meslek Yüksekokulu’nun tamir bakım, onarım ve her türlü yapım işi için yeni bir protokol daha imzalandı.

 

Pamukkale Üniveristesi Rektörlük binasında gerçekleşen protokol imza törenine, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Tavas Gönüllüleri Yarangümeyi Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Kurun yanısıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Osman Çiftçi, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan ile PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı Tavas Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gürkan Semiz, Tavas Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saffet İnamlık katıldı.

 

Daha önce imzalanan bir protokol ile Pamukkale Üniveristesi’ne Sağlık Meslek Yüksekokulu binasına dönüştürülmek için devredilen taşınmazın tamir bakım, onarım ve her türlü yapım işi için taraflar arasında yeni bir protokol imzalandı. Gerçekleştirilen yeni protokol: Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Tavas Gönüllüleri Yarangümeyi Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Kurun tarafından imzalandı. 

 

 

Mülkiyeti Hazineye ait olan Tavas İlçesi Yaka Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve daha önce Hastane ve bahçesi olarak kullanılırken Bölge Hastanesi Binasının hizmete girmesi ile boşalan binanın Sağlık Meslek Yüksek Okulu binasına dönüştürülmesine bir protokol ile karar verilmişti. Pamukkale Üniveristesi Rektörlük binasında taraflar arasında imzalanan yeni protokolde yer alan bazı maddeler şöyle: Sağlık Meslek Yüksekokulu olarak Pamukkale Üniversitesi’ne devredilen bölümün tamir, bakım, onarım ve her türlü yapım işi için ödeneğin harcanmasına/kullanılmasına konu olan; mal alımı, hizmet alımı veya yapım işi şeklinde yapılacak tüm iş ve işlemler Dernek Yönetim Kurulu marifeti ile yapılacak. Tamir bakım onarım ve yapımı işi sonucunda açılacak olan Tavas Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunun isminin Pamukkale Üniversitesi’nin onayı ile “Tavas Ticaret Odası Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu” olmasına kararlarını içeriyor.

 

Tören’de konuşma yapan Rektör Hüseyin Bağ: “İmzalanan bu protokol ile eğitim için elini taşın altına koyma cesareti gösteren ve ülkemize genç, dinamik, bilgili yeni nesiller yetiştirilmesi sürecine böylesine kıymetli katkılar sunan değerli yetkililerimize kalpten teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.