Tavas'ta 23 Nisan Coşkuyla kutlandı

GÜNDEM 24.04.2017 - 16:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas'ta 23 Nisan Coşkuyla kutlandı

Hava muhalefeti nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tavas'ta coşkuyla kutlandı.

Hava muhalefeti nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tavas'ta coşkuyla kutlandı.   Törende, Tavas Kaymakamı Osman Varol, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan öğrencilerin ve halkın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. yıl dönümünü kutladı.       Tüm ilköğretim okullarında devam eden kutlamalarda öğrencilerin sunduğu birbirinden renkli gösteriler, ilgiyle izlendi.   Törende konuşma yapan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Gençlerimize ve çocuklarımıza bugünü ve diğer milli günlerimizi hatırlatmamız gerekiyor. Eğer dünü unutmazsak, yarına daha güvenle bakarız. Bu gün, Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği tek gündür. Bu, barışın, insanlar arası, devletlerarası dostluğun pekişmesini sağlayan önemi bir fırsattır" dedi.     Okullar arasında düzenlenen şiir, resim ve kitap okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyelerini Tavas Kaymakamı  Osman Varol ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol tarafından verildi.
Hava muhalefeti nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tavas'ta coşkuyla kutlandı.

Hava muhalefeti nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tavas'ta coşkuyla kutlandı.

 

Törende, Tavas Kaymakamı Osman Varol, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan öğrencilerin ve halkın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. yıl dönümünü kutladı.

 

 

 

Tüm ilköğretim okullarında devam eden kutlamalarda öğrencilerin sunduğu birbirinden renkli gösteriler, ilgiyle izlendi.

 

Törende konuşma yapan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Gençlerimize ve çocuklarımıza bugünü ve diğer milli günlerimizi hatırlatmamız gerekiyor. Eğer dünü unutmazsak, yarına daha güvenle bakarız. Bu gün, Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği tek gündür. Bu, barışın, insanlar arası, devletlerarası dostluğun pekişmesini sağlayan önemi bir fırsattır" dedi.

 

 

Okullar arasında düzenlenen şiir, resim ve kitap okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyelerini Tavas Kaymakamı  Osman Varol ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.