Tavas'ta AK Parti şov

SİYASET 27.06.2018 - 14:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tavas'ta AK Parti şov

Denizli'nin Tavas İlçesi'nde 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerini kazanan AK Parti mensupları, belediye başkanı Turhan Veli Akyol ile vatandaşlar zaferi kutladı. AK Parti'nin Denizli'de en yüksek oyu aldığı ilçelerden biri olan Tavas, zafere ulaştı. Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 55.92, Milletvekilliğinde Adalet ve Kalkınma Partisi'ne yüzde 46.95 oy oranıyla Tavas bir kez daha 'Güçlü Türkiye, Güçlü Lider' ilkesiyle hareket etti. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte Tavas'ta zafer şarkıları çalmaya başladı ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'a eşlik eden coşkulu bir kalabalık Tavas meydanında seçim zaferini kutladı.   24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde vatandaşın hür iradesini sandığa yansıttığını belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Tüm Türkiye'de olduğu gibi, Tavas da Reisine sahip çıktı. Partisine sahip çıktı. Millet iradesinin erdem ve cesaretin sandıklara nasıl yansıdığını vatandaşımızın hür sesinde şu anda hissediyor ve duyuyoruz. Tavasımız 50 mahallesiyle birlikte tek ses,  tek yürek oldu. Allah hepsinden razı olsun. Allah bu birliğimize ve dirliğimize zeval vermesin. Tavas'ta bu zaferi almamızı sağlayan başta Ekonomi Bakanımız Sayın Nihayet Zeybekçi olmak üzere tüm Ak kadrolara ve gece gündüz demeden yanımızda kapı kapı dolaşarak insanlara Vakit Tavas Vakti diyen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Denizli'nin Tavas İlçesi'nde 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerini kazanan AK Parti mensupları, belediye başkanı Turhan Veli Akyol ile vatandaşlar zaferi kutladı.

AK Parti'nin Denizli'de en yüksek oyu aldığı ilçelerden biri olan Tavas, zafere ulaştı. Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 55.92, Milletvekilliğinde Adalet ve Kalkınma Partisi'ne yüzde 46.95 oy oranıyla Tavas bir kez daha 'Güçlü Türkiye, Güçlü Lider' ilkesiyle hareket etti.

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte Tavas'ta zafer şarkıları çalmaya başladı ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'a eşlik eden coşkulu bir kalabalık Tavas meydanında seçim zaferini kutladı.

 

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde vatandaşın hür iradesini sandığa yansıttığını belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Tüm Türkiye'de olduğu gibi, Tavas da Reisine sahip çıktı. Partisine sahip çıktı. Millet iradesinin erdem ve cesaretin sandıklara nasıl yansıdığını vatandaşımızın hür sesinde şu anda hissediyor ve duyuyoruz. Tavasımız 50 mahallesiyle birlikte tek ses,  tek yürek oldu. Allah hepsinden razı olsun. Allah bu birliğimize ve dirliğimize zeval vermesin. Tavas'ta bu zaferi almamızı sağlayan başta Ekonomi Bakanımız Sayın Nihayet Zeybekçi olmak üzere tüm Ak kadrolara ve gece gündüz demeden yanımızda kapı kapı dolaşarak insanlara Vakit Tavas Vakti diyen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.