Tavas'ta Akyar Mahallesi karantinaya alındı

DENİZLİ 13.08.2020 - 18:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Tavas'ta Akyar Mahallesi karantinaya alındı

Denizli Valiliği, korona virüs vakalarının artış gösterdiği Tavas ilçesinde bir mahallede artan koronavirüs nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile mahalle giriş çıkışlar yasaklanarak karantinaya alındığını duyurdu.   Tavas ilçesinin Akyar Mahallesi’nde korona virüs vakalarının artması üzerine, Kaymakamlık, İl Sağlık Müdürlüğü ve tüm ilgili birimler konu ile ilgili bölgede filyasyon çalışması yürütmekle birlikte, bölgedeki durum kontrol altına alınmıştı.   Valilikte yapılan son dakika açıklamasında; “Tavas İlçesi Akyar Mahallesi’nde görülen, (Covid-19)  koronavirüs  vakalarının artması sebebiyle, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile “13.08.2020 tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar” Akyar Mahallesi karantina altına alınmıştır. Söz konusu mahallemizde karantina şartlarına uygun olarak her türlü tedbir alınarak uygulamaya geçilmiştir. Karantina süresince mahalleye giriş ve çıkışların kapatılarak  izole edilmesine karar  verilmiştir” denildi.

Denizli Valiliği, korona virüs vakalarının artış gösterdiği Tavas ilçesinde bir mahallede artan koronavirüs nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile mahalle giriş çıkışlar yasaklanarak karantinaya alındığını duyurdu.

 

Tavas ilçesinin Akyar Mahallesi’nde korona virüs vakalarının artması üzerine, Kaymakamlık, İl Sağlık Müdürlüğü ve tüm ilgili birimler konu ile ilgili bölgede filyasyon çalışması yürütmekle birlikte, bölgedeki durum kontrol altına alınmıştı.

 

Valilikte yapılan son dakika açıklamasında; “Tavas İlçesi Akyar Mahallesi’nde görülen, (Covid-19)  koronavirüs  vakalarının artması sebebiyle, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile “13.08.2020 tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar” Akyar Mahallesi karantina altına alınmıştır. Söz konusu mahallemizde karantina şartlarına uygun olarak her türlü tedbir alınarak uygulamaya geçilmiştir. Karantina süresince mahalleye giriş ve çıkışların kapatılarak  izole edilmesine karar  verilmiştir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.