Tavas'ta Cumhuriyet Kutlaması

DENİZLİ 28.10.2016 - 14:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas'ta Cumhuriyet Kutlaması

denizli haber / denizli 20 haber / Tavas'ta Cumhuriyet Kutlaması

Tavas’ta Cumhuriyetin kuruluşunun 93. Yıl dönümü kutlamaları çelenk sunma töreni ile başladı.   Türk milletinin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyetin 93. yılının kutlandığı törenlerin ilk durağı Hükümet Konağı bahçesinde oldu.   Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan törene Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı Jandarma Yzb. Veysel Aksoy, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Cumhuriyet Başsavcısı, Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli eğitim Müdürü, Kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, Siyasi parti temsilcileri sivil toplum örgütü temsilcileri, okullar ve Tavas halkı katıldı.     Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm Şehitlerimizin anısına saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Çelenk sunma programı, daha sonra tören akışının arzı ile son buldu.
denizli haber / denizli 20 haber / Tavas'ta Cumhuriyet Kutlaması

Tavas’ta Cumhuriyetin kuruluşunun 93. Yıl dönümü kutlamaları çelenk sunma töreni ile başladı.

 

Türk milletinin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyetin 93. yılının kutlandığı törenlerin ilk durağı Hükümet Konağı bahçesinde oldu.

 

Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan törene Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı Jandarma Yzb. Veysel Aksoy, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Cumhuriyet Başsavcısı, Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli eğitim Müdürü, Kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, Siyasi parti temsilcileri sivil toplum örgütü temsilcileri, okullar ve Tavas halkı katıldı.

 

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm Şehitlerimizin anısına saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Çelenk sunma programı, daha sonra tören akışının arzı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.