Tavas'ta feci kaza: 1 ölü 2 yaralı

ASAYİŞ 10.01.2017 - 09:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas'ta feci kaza: 1 ölü 2 yaralı

Denizli Tavas İlçesi'nde bu sabah meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tavas istikametine seyir halindeki 06 FH 1721 plakalı otomobil sürücüsü yolun kaygan olması nedeni ile kontrolünü kaybederek,Tavas girişindeki yol ayrımında bariyerlere çarptı.   Meydana gelen kazada,bariyerlere çarpmanın etkisi ile bariyer otomobile ok gibi saplandı. Yaşanan  üzücü kaza sonrası sürücü yanındaki yolcu Ş.Y isimli banka görevlisi olay yerinde hayatını kaybetti. Arka koltukta  oturan ve ismi henüz açıklanmayan 1 kişi ise araçta sıkıştı. Sürücü ise hafif yaralandı. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı.     Kaza,hemen sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracın arka koltuğunda sıkışan 1 kişi ve sürücüyü yaralı olarak çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti.  Otomobilden çıkarılan 2 yaralı sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesinin ardından  Tavas Devlet Hastanesine kaldırıldı.   Kazayla ilgili  soruşturma başlatıldı.  
Denizli Tavas İlçesi'nde bu sabah meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tavas istikametine seyir halindeki 06 FH 1721 plakalı otomobil sürücüsü yolun kaygan olması nedeni ile kontrolünü kaybederek,Tavas girişindeki yol ayrımında bariyerlere çarptı.

 

Meydana gelen kazada,bariyerlere çarpmanın etkisi ile bariyer otomobile ok gibi saplandı. Yaşanan  üzücü kaza sonrası sürücü yanındaki yolcu Ş.Y isimli banka görevlisi olay yerinde hayatını kaybetti. Arka koltukta  oturan ve ismi henüz açıklanmayan 1 kişi ise araçta sıkıştı. Sürücü ise hafif yaralandı. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı.

 

 

Kaza,hemen sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracın arka koltuğunda sıkışan 1 kişi ve sürücüyü yaralı olarak çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti.  Otomobilden çıkarılan 2 yaralı sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesinin ardından  Tavas Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili  soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.