Tavas’ta genç adam intihar etti

ASAYİŞ 26.10.2020 - 08:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Tavas’ta genç adam intihar etti

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde intihar eden 44 yaşındaki Şahin Demirtaş’ın cansız bedeni başından silahla vurulmuş halde bulundu.   Olay, dün Tavas'a bağlı Aydoğdu ile Kızılca Mahallesi arasında kırsal alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Denizli Devlet Hastanesinde çalıştığı öğrenilen 44 yaşındaki Şahin Demirtaş'ın cansız bedeni başından vurulmuş halde bulundu.   İddialara göre, 2 ay önce eşinden boşandığı ve bir çocuğunun olduğu belirtilen Demirtaş, çocuğunu göremediği için bunalıma girdiği öne sürüldü.  Olay öncesi abisini arayarak, “ Abi hakkını helal et ben intihar edeceğim” diyerek telefonu kapatmış. Denizli’de olan abisi Tavas’ta olmadığı için kayınbiraderini arayarak haber vermesi üzerine olay yerine giden İ. Ö. Şahin Demirtaş’ın cansız bedeni ile karşılaştı.   İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Demirtaş’ın öldüğü belirlendi. Demirtaş'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adlı Tıp morguna kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde intihar eden 44 yaşındaki Şahin Demirtaş’ın cansız bedeni başından silahla vurulmuş halde bulundu.

 

Olay, dün Tavas'a bağlı Aydoğdu ile Kızılca Mahallesi arasında kırsal alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Denizli Devlet Hastanesinde çalıştığı öğrenilen 44 yaşındaki Şahin Demirtaş'ın cansız bedeni başından vurulmuş halde bulundu.

 

İddialara göre, 2 ay önce eşinden boşandığı ve bir çocuğunun olduğu belirtilen Demirtaş, çocuğunu göremediği için bunalıma girdiği öne sürüldü.  Olay öncesi abisini arayarak, “ Abi hakkını helal et ben intihar edeceğim” diyerek telefonu kapatmış. Denizli’de olan abisi Tavas’ta olmadığı için kayınbiraderini arayarak haber vermesi üzerine olay yerine giden İ. Ö. Şahin Demirtaş’ın cansız bedeni ile karşılaştı.

 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Demirtaş’ın öldüğü belirlendi. Demirtaş'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adlı Tıp morguna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.