Tavas'ta İlaçlama Çalışmaları Başladı

SAĞLIK 07.03.2017 - 09:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas'ta İlaçlama Çalışmaları Başladı

Bahar aylarına girilmesiyle, ilçe genelindeki yağmur drenaj vekanalizasyon hattında sezon boyunca barınabilecek larva ve haşereler ile mücadele çalışmaları Tavas Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleritarafından başlatıldı.

Halk sağlığını tehdit eden sinek,  sivrisinek ve haşereler karşıbaşlatılan planlı ve entegre mücadelede kararlı olan Tavas BelediyesiTemizlik İşleri Müdürlüğü, termal sisleme ile larva mücadelesine merkezve mahallerinde vatandaşların daha rahat ve sağlıklı bir yaz geçirmeleriiçin çalışmalarına merkezden start verdi.   Termal sisleme ile yapılan ilaçlamada kanalizasyon sulama kanallarınınsinek ve lağım faresi gibi insan sağlığına tehdit eden zararlıların,insan sağlığına ve çevreye hiçbir zararı olmayan ilaçlarla ilaçlandığınıbelirten, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "50 mahallemizi içinekapsayan ilaçlama faaliyetlerimiz ekiplerimiz tarafından kararlılıklabaşlatılmıştır. Göreve geldiğimiz günden bu yana çevre dostubelediyeciliği ön planda tuttuk. Bahar ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlarımızın haşeresiz, sineksiz temiz bir yaz geçirmeleri içingerekli önlemleri almaktayız.     "Temiz Çevre Yeşil Tavas" sloganıylaçıktığımız hizmet belediyeciliğinde, ilkemiz önce halkımızın sağlıklıbir çevrede yaşamalarıdır" dedi.  
Bahar aylarına girilmesiyle, ilçe genelindeki yağmur drenaj vekanalizasyon hattında sezon boyunca barınabilecek larva ve haşereler ile mücadele çalışmaları Tavas Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleritarafından başlatıldı.

Halk sağlığını tehdit eden sinek,  sivrisinek ve haşereler karşıbaşlatılan planlı ve entegre mücadelede kararlı olan Tavas BelediyesiTemizlik İşleri Müdürlüğü, termal sisleme ile larva mücadelesine merkezve mahallerinde vatandaşların daha rahat ve sağlıklı bir yaz geçirmeleriiçin çalışmalarına merkezden start verdi.

 

Termal sisleme ile yapılan ilaçlamada kanalizasyon sulama kanallarınınsinek ve lağım faresi gibi insan sağlığına tehdit eden zararlıların,insan sağlığına ve çevreye hiçbir zararı olmayan ilaçlarla ilaçlandığınıbelirten, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "50 mahallemizi içinekapsayan ilaçlama faaliyetlerimiz ekiplerimiz tarafından kararlılıklabaşlatılmıştır. Göreve geldiğimiz günden bu yana çevre dostubelediyeciliği ön planda tuttuk. Bahar ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlarımızın haşeresiz, sineksiz temiz bir yaz geçirmeleri içingerekli önlemleri almaktayız.

 

 

"Temiz Çevre Yeşil Tavas" sloganıylaçıktığımız hizmet belediyeciliğinde, ilkemiz önce halkımızın sağlıklıbir çevrede yaşamalarıdır" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.