Tavas'ta kaza: 2 yaralı

ASAYİŞ 15.02.2019 - 12:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tavas'ta kaza: 2 yaralı

Denizli Tavas İlçesi’nde meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Kazada otomobillerde bulunan 2 kişi yaralandı.   Kaza, bugün saat 11.00 sularında Tavas yolu Sarıabat Mahallesi yakınlarında meydana geldi.   Alınan bilgiye göre, Selim Erbuğ (69) yönetimindeki 20 HL 444 plakalı otomobil ile Nurettin Eroğlu (31) yönetimindeki 34 ADK 845 plakalı otomobil dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Meydana gelen kazada bir aracın ön kısmı hurdaya dönerken,  diğer otomobil yoldan çıkarak takla atarak durdu. Her iki aracın hurdaya döndüğü kazada iki sürücü yaralandı. Selim Erbuğ’un kullandığı otomobilde bulunan eşi ise kazayı yara almadan atlattı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Tavas İlçesi’nde meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Kazada otomobillerde bulunan 2 kişi yaralandı.

 

Kaza, bugün saat 11.00 sularında Tavas yolu Sarıabat Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

 

Alınan bilgiye göre, Selim Erbuğ (69) yönetimindeki 20 HL 444 plakalı otomobil ile Nurettin Eroğlu (31) yönetimindeki 34 ADK 845 plakalı otomobil dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Meydana gelen kazada bir aracın ön kısmı hurdaya dönerken,  diğer otomobil yoldan çıkarak takla atarak durdu. Her iki aracın hurdaya döndüğü kazada iki sürücü yaralandı. Selim Erbuğ’un kullandığı otomobilde bulunan eşi ise kazayı yara almadan atlattı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.