Tavas'ta kontrolü kaybeden otomobil kanala uçtu: 2 yaralı

ASAYİŞ 19.02.2020 - 09:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Tavas'ta kontrolü kaybeden otomobil kanala uçtu: 2 yaralı

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde tek taraflı meydana gelen trafik kazasında kediye çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, otomobilin kontrolünü kaybederek kaza yaptı. Yoldan çıkan otomobil kanala uçarak ters döndü. Kazada 2 kişi yaralandı.   Alınan bilgiye göre kaza, dün akşam saat 20.00 sıralarında Tavas Sarıabant- Donet Kavşağında meydana geldi. Musa Koç yönetimindeki 20 YV 747 plakalı otomobil, Denizli istikametinden Tavas istikametine seyir halindeyken önlerine bir kedi çıktı. Kediye çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkarak şarampolde bulunan kanala uçtu. Ters dönerek duran otomobilde bulunan sürücü Musa Koç ve yolcu kısmında oturan Önder Arslan kazayı hafif yaralı olarak atlattı.   Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralan 2 kişi kendi imkanları ile araçtan çıkarken olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından Tavas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobil ise bulunduğu kanaldan çekilerek çıkarıldı.   Hastanede tedavi altına alınan Koç ve Arslan’ın sağlık durumlarının iyi olduğu tedavilerinden sonra taburcu oldukları belirtildi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde tek taraflı meydana gelen trafik kazasında kediye çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, otomobilin kontrolünü kaybederek kaza yaptı. Yoldan çıkan otomobil kanala uçarak ters döndü. Kazada 2 kişi yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre kaza, dün akşam saat 20.00 sıralarında Tavas Sarıabant- Donet Kavşağında meydana geldi. Musa Koç yönetimindeki 20 YV 747 plakalı otomobil, Denizli istikametinden Tavas istikametine seyir halindeyken önlerine bir kedi çıktı. Kediye çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkarak şarampolde bulunan kanala uçtu. Ters dönerek duran otomobilde bulunan sürücü Musa Koç ve yolcu kısmında oturan Önder Arslan kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

 

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralan 2 kişi kendi imkanları ile araçtan çıkarken olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından Tavas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobil ise bulunduğu kanaldan çekilerek çıkarıldı.

 

Hastanede tedavi altına alınan Koç ve Arslan’ın sağlık durumlarının iyi olduğu tedavilerinden sonra taburcu oldukları belirtildi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.