Tavas’ta Misafirhaneler Yenileniyor

DENİZLİ 17.11.2016 - 09:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas’ta Misafirhaneler Yenileniyor

denizli haber / denizli 20 haber / Tavas’ta Misafirhaneler Yenileniyor

Tavas Kaymakamlığı ve Tavas Belediyesi işbirliği içerisinde FETÖ/PDY’ ye bağlı yurt ve dershanelerden el konulan malzemeler öğrencilerin ve ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine sunuldu.   Çalışma kapsamında Tavas’ın muhtelif mahallelerinde bulunan toplam 19 tane misafirhanenin boya, badana, temizlik ve eşyalarının yenilenmesi projesine başlandı. Daha önce Balkıca Mahallesi Misafirhanesi’ni yenileyen Tavas Belediyesi Ekipleri, Sofular Mahallesi Misafirhanesi’nin yenileme çalışmalarını da tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “15 Temmuz darbe girişiminden sonra, 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 2’inci maddesi kapsamında; el konulan yurt ve dershaneler ile içlerinde bulunan tüm eşyalar gerçek sahiplerine, yani Milletimize geri dönüyor.   Sevgi Eli’miz marifetiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza veriyoruz. Bunun yanında dışarıdan gelen vatandaşlarımızın kalacak ve yatacak yerlerinin temini için mahallelerimizde bulunan 19 tane misafirhanemizin yenileme ve bakım çalışmasını başlattık. İlkini Balkıca Mahallemizde, ikincisini de Sofular Mahallemizde gerçekleştirdik. Program dahilinde diğer misafirhanelerimizi de yenileme ve bakım çalışmasını yapacağız. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullansınlar” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Tavas’ta Misafirhaneler Yenileniyor

Tavas Kaymakamlığı ve Tavas Belediyesi işbirliği içerisinde FETÖ/PDY’ ye bağlı yurt ve dershanelerden el konulan malzemeler öğrencilerin ve ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

Çalışma kapsamında Tavas’ın muhtelif mahallelerinde bulunan toplam 19 tane misafirhanenin boya, badana, temizlik ve eşyalarının yenilenmesi projesine başlandı.

Daha önce Balkıca Mahallesi Misafirhanesi’ni yenileyen Tavas Belediyesi Ekipleri, Sofular Mahallesi Misafirhanesi’nin yenileme çalışmalarını da tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “15 Temmuz darbe girişiminden sonra, 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 2’inci maddesi kapsamında; el konulan yurt ve dershaneler ile içlerinde bulunan tüm eşyalar gerçek sahiplerine, yani Milletimize geri dönüyor.

 

Sevgi Eli’miz marifetiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza veriyoruz. Bunun yanında dışarıdan gelen vatandaşlarımızın kalacak ve yatacak yerlerinin temini için mahallelerimizde bulunan 19 tane misafirhanemizin yenileme ve bakım çalışmasını başlattık. İlkini Balkıca Mahallemizde, ikincisini de Sofular Mahallemizde gerçekleştirdik. Program dahilinde diğer misafirhanelerimizi de yenileme ve bakım çalışmasını yapacağız. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullansınlar” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.