Tavas'ta On Binler Yürüdü

14.05.2018 - 15:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tavas'ta On Binler Yürüdü

22. Geleneksel Kızılcabölük-Denizli Doğa Yürüyüşü yoğun katılımla gerçekleştirildi.   Tavas Belediyesi ve Kızılcabölüklüler Platformu tarafından ortaklaşa düzenlenen 22. Geleneksel Doğa Yürüyüşü 21 km'lik parkur, 2500 kişinin katılımıyla tamamlandı.   Başlama startı Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol tarafından verildi. Yürüyüş için erken saatlerde Denizli Çamlık mesirelik alan girişinde toplanan vatandaşları araçlar ücretsiz olarak Kızılcabölüğe getirdiler. Dev Türk Bayrağının açılmasıyla başlayan yürüyüş, 11'km'lik mola alanına kadar devam etti. Burada sporseverlere ekmek arası peynir, domates, salatalık, odun çayı ve lokma ikram edildi.     Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "22.'si düzenlenen doğa yürüyüşünü yoğun bir katılımla gerçekleştiriyoruz. Birliktelikle her geçen yıl daha da artarak devam eden yürüyüşümüz, doğa ve sporseverlerle güzel ve doğa ile iç içe renkli görüntülere sahne olarak devam etmekte. Sağlıklı bir hayat için senenin bir günü değil her günü spor ve yürüyüş diyoruz. Ben bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen başta Tavas Belediyesi çalışanları olmak üzere, Vakıf Başkanıma ve yönetimine ayrıca iaşe yardımında bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum" dedi.     Yürüyüş kalan 10 km'lik parkurun tamamlanmasıyla son buldu.

22. Geleneksel Kızılcabölük-Denizli Doğa Yürüyüşü yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 

Tavas Belediyesi ve Kızılcabölüklüler Platformu tarafından ortaklaşa düzenlenen 22. Geleneksel Doğa Yürüyüşü 21 km'lik parkur, 2500 kişinin katılımıyla tamamlandı.

 

Başlama startı Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol tarafından verildi. Yürüyüş için erken saatlerde Denizli Çamlık mesirelik alan girişinde toplanan vatandaşları araçlar ücretsiz olarak Kızılcabölüğe getirdiler. Dev Türk Bayrağının açılmasıyla başlayan yürüyüş, 11'km'lik mola alanına kadar devam etti. Burada sporseverlere ekmek arası peynir, domates, salatalık, odun çayı ve lokma ikram edildi.

 

 

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "22.'si düzenlenen doğa yürüyüşünü yoğun bir katılımla gerçekleştiriyoruz. Birliktelikle her geçen yıl daha da artarak devam eden yürüyüşümüz, doğa ve sporseverlerle güzel ve doğa ile iç içe renkli görüntülere sahne olarak devam etmekte. Sağlıklı bir hayat için senenin bir günü değil her günü spor ve yürüyüş diyoruz. Ben bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen başta Tavas Belediyesi çalışanları olmak üzere, Vakıf Başkanıma ve yönetimine ayrıca iaşe yardımında bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Yürüyüş kalan 10 km'lik parkurun tamamlanmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.