Tavas’ta Sinan Yağmur Rüzgarı Esti

DENİZLİ 07.11.2016 - 11:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas’ta Sinan Yağmur Rüzgarı Esti

denizli haber / denizli 20 haber / Tavas’ta Sinan Yağmur Rüzgarı Esti

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği, Uluslararası 2. Yaren Şairler Şöleni kapsamında Tavas Belediyesi, Mevlana ve Tasavvuf konularında satış rekoru kıran ünlü yazar Sinan Yağmur’u Tavas Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda izleyicilerle buluşturdu.   Konferansa Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İlçe Emniyet Müdürü Murat Beylur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, İlçe Müftüsü Recep Balaban, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Şems ve Mevlana’yı anlattığı konferansta “Hikmet bende değil Şems’te” diye açıklayan Yağmur, “Bugün birçok insan hayatından memnun değil. Günümüzde şükür, yetinme, kanaat gibi duygular hayatımızdan gün güne uzaklaşıyor. İnsanın birbirini anlama yolu, sabır ve hakiki sevgiden geçer. Ama günümüzde bu duyguları barındıran insanlar bulmak neredeyse imkânsız hale geldi. Bugün hepimiz birbirine yabancı ve uzak yaşıyoruz. Mevlana’yı gerçek anlamda anlayabilsek toplum olarak geçmiş değerlerimize bağlı bir şekilde çok mutlu ve refah seviyesi yüksek bir toplum haline geliriz. Kendi benliğimizi, öz kimliğimizi ve manevi gıdalarımızı almak için maneviyat yolunda gönül sultanlarını okumakla değil, okuduklarımızı hayatımıza yön vererek anlayabiliriz” dedi.   Başkan Akyol, günün anısına Sinan Yağmur'a hediye ve çiçek takdimi yaptı. Kendisine verilen çiçeği salonda bulunan bir çifte hediye eden Yağmur, renkli görüntülerle salonu şenlendirdi. Sinan Yağmur’un muhteşem sunumu ile mest olan katılımcılar program sonunda kitaplarını imzalatmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Okurlarının kitaplarını imzalayan Sinan Yağmur, kitapseverlere yakın ilgi göstererek onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.
denizli haber / denizli 20 haber / Tavas’ta Sinan Yağmur Rüzgarı Esti

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği, Uluslararası 2. Yaren Şairler Şöleni kapsamında Tavas Belediyesi, Mevlana ve Tasavvuf konularında satış rekoru kıran ünlü yazar Sinan Yağmur’u Tavas Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda izleyicilerle buluşturdu.

 

Konferansa Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İlçe Emniyet Müdürü Murat Beylur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, İlçe Müftüsü Recep Balaban, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Şems ve Mevlana’yı anlattığı konferansta “Hikmet bende değil Şems’te” diye açıklayan Yağmur, “Bugün birçok insan hayatından memnun değil. Günümüzde şükür, yetinme, kanaat gibi duygular hayatımızdan gün güne uzaklaşıyor. İnsanın birbirini anlama yolu, sabır ve hakiki sevgiden geçer. Ama günümüzde bu duyguları barındıran insanlar bulmak neredeyse imkânsız hale geldi. Bugün hepimiz birbirine yabancı ve uzak yaşıyoruz. Mevlana’yı gerçek anlamda anlayabilsek toplum olarak geçmiş değerlerimize bağlı bir şekilde çok mutlu ve refah seviyesi yüksek bir toplum haline geliriz. Kendi benliğimizi, öz kimliğimizi ve manevi gıdalarımızı almak için maneviyat yolunda gönül sultanlarını okumakla değil, okuduklarımızı hayatımıza yön vererek anlayabiliriz” dedi.

 

Başkan Akyol, günün anısına Sinan Yağmur'a hediye ve çiçek takdimi yaptı. Kendisine verilen çiçeği salonda bulunan bir çifte hediye eden Yağmur, renkli görüntülerle salonu şenlendirdi.

Sinan Yağmur’un muhteşem sunumu ile mest olan katılımcılar program sonunda kitaplarını imzalatmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Okurlarının kitaplarını imzalayan Sinan Yağmur, kitapseverlere yakın ilgi göstererek onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.