Tavaslı bakkal kayıp!

YAŞAM 25.01.2017 - 07:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavaslı bakkal kayıp!

Tavas'ta bakkal işleten adam mal almak için gittiği yerden geri dönmedi.

Denizli Tavas İlçesinde işlettiği bakkala mal almak için giden 36 yaşındaki Halil Özdel'den haber alınamıyor.   Tavas İlçesi Hırka Mahallesi'nde ikamet eden Halil Özdel (36), iddialara göre sabah evden çıkarak işlettiği bakkal dükkanına mal almak için Tavas merkezine gitti. Mal almak için gittiği Tavas'tan geri dönmeyen ve haber alamayan ailesi durumdan şüphelenerek emniyet güçlerine ihbarda bulundu.   36 yaşındaki Halil Özdil'in bulunması için arama çalışmaları başlatıldı. Özdili görenlerin en yakın polis ve jandarma karakoluna haber vermesi yada 543 721 02 20 ile 539 283 81 40 nolu ailesine ait telefon numaralarını arayarak haber verilmesi istendi.
Tavas'ta bakkal işleten adam mal almak için gittiği yerden geri dönmedi.

Denizli Tavas İlçesinde işlettiği bakkala mal almak için giden 36 yaşındaki Halil Özdel'den haber alınamıyor.

 

Tavas İlçesi Hırka Mahallesi'nde ikamet eden Halil Özdel (36), iddialara göre sabah evden çıkarak işlettiği bakkal dükkanına mal almak için Tavas merkezine gitti. Mal almak için gittiği Tavas'tan geri dönmeyen ve haber alamayan ailesi durumdan şüphelenerek emniyet güçlerine ihbarda bulundu.

 

36 yaşındaki Halil Özdil'in bulunması için arama çalışmaları başlatıldı. Özdili görenlerin en yakın polis ve jandarma karakoluna haber vermesi yada 543 721 02 20 ile 539 283 81 40 nolu ailesine ait telefon numaralarını arayarak haber verilmesi istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.