Tayini Çıkan İlçe Müftülerinden, Müftü Aşık’a Ziyaret

DENİZLİ 18.07.2018 - 11:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tayini Çıkan İlçe Müftülerinden, Müftü Aşık’a Ziyaret

Denizli'de  bazı ilçe müftülerinin tayinlerinin çıkması nedeniyle İl Müftüsü Mehmet Aşık'a ziyarette bulunarak vedalaştılar.   Buldan Müftüsü Sedat Çakar, Çameli Müftüsü Bayram Danacı, Çal Müftüsü Mehmet Ersöz, Serinhisar Müftüsü Ramazan Çoşkun, Tavas Müftüsü Recep Balaban ve Bozkurt Müftü Vekili Kamil Aydın’ın tayinleri çıkması nedeniyle Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık’a makamında veda ziyaretinde bulundular.    Ziyaret esnasında İl Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Ortanca, Hasan Hüseyin Palabıyık ve Talat Özmet hazır bulundu.     Ziyarette konuşan İlçe Müftüleri adına konuşan Serinhisar Müftüsü Ramazan Çoşkun, “Diyanet İşleri Başkanlığımız bünyesinde çeşitli kademelerinde çalıştığımız görev süresince büyük bir onurla görev yaptık. Görevimiz nedeniyle güzide ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde görevimizi yerine getirmeye devam edeceğiz. Kıymetli Hocam. Sizinle takribi üç yıl beraber görev yaptık. Tecrübenizden istifade ettik. Bundan sonraki görevimizde edindiğimiz tecrübeyle yolumuzu aydınlatacak. Yeni bir aşk ve heyecanla görev yerlerimizde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyel Helallik dilemeye, hayır dualarınızı almaya geldik." dedi.    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, “Kıymetli müftülerimize ilçelerine yaptığı hizmetlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Siz değerli mesai arkadaşlarımla 15 Temmuz gibi hain darbe girişiminin akabinde zorlu bir süreçte, el ele vererek beraber çalıştık. Ben hakkımı helal ediyorum. Haklarınızı helal etmenizi istiyorum.Yeni görevlerinizde sağlıklı, huzurlu ve güzel günler geçirmenizi Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.” dedi.   Ziyaret sonunda Müftü Aşık, tayini çıkan ilçe müftülerine günün anısına plaket verdi.

Denizli'de  bazı ilçe müftülerinin tayinlerinin çıkması nedeniyle İl Müftüsü Mehmet Aşık'a ziyarette bulunarak vedalaştılar.

 

Buldan Müftüsü Sedat Çakar, Çameli Müftüsü Bayram Danacı, Çal Müftüsü Mehmet Ersöz, Serinhisar Müftüsü Ramazan Çoşkun, Tavas Müftüsü Recep Balaban ve Bozkurt Müftü Vekili Kamil Aydın’ın tayinleri çıkması nedeniyle Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık’a makamında veda ziyaretinde bulundular. 

 

Ziyaret esnasında İl Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Ortanca, Hasan Hüseyin Palabıyık ve Talat Özmet hazır bulundu.

 

 

Ziyarette konuşan İlçe Müftüleri adına konuşan Serinhisar Müftüsü Ramazan Çoşkun, “Diyanet İşleri Başkanlığımız bünyesinde çeşitli kademelerinde çalıştığımız görev süresince büyük bir onurla görev yaptık. Görevimiz nedeniyle güzide ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde görevimizi yerine getirmeye devam edeceğiz. Kıymetli Hocam. Sizinle takribi üç yıl beraber görev yaptık. Tecrübenizden istifade ettik. Bundan sonraki görevimizde edindiğimiz tecrübeyle yolumuzu aydınlatacak. Yeni bir aşk ve heyecanla görev yerlerimizde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyel Helallik dilemeye, hayır dualarınızı almaya geldik." dedi. 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, “Kıymetli müftülerimize ilçelerine yaptığı hizmetlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Siz değerli mesai arkadaşlarımla 15 Temmuz gibi hain darbe girişiminin akabinde zorlu bir süreçte, el ele vererek beraber çalıştık. Ben hakkımı helal ediyorum. Haklarınızı helal etmenizi istiyorum.Yeni görevlerinizde sağlıklı, huzurlu ve güzel günler geçirmenizi Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.” dedi.

 

Ziyaret sonunda Müftü Aşık, tayini çıkan ilçe müftülerine günün anısına plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.