TBMM’de görüşülen bazı bakanlıkların bütçe ve kesin hesapları yasalaştı

SİYASET 10.12.2020 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

TBMM’de görüşülen bazı bakanlıkların bütçe ve kesin hesapları yasalaştı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM Genel Kurulu’nda 2’nci turda yer alan Adalet Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Yargıtay, Danıştay ve Milli Savunma Bakanlığı ile bağlı kuruluşların bütçe ve kesin hesaplarını yapılan müzakerelerin ardından oylanarak yasalaştırıldığını açıkladı.   Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şahin Tin; “TBMM Genel Kurulu’nda 2’nci turda yer alan Adalet Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Yargıtay, Danıştay ve Milli Savunma Bakanlığı ile bağlı kuruluşların bütçe ve kesin hesaplarını yapılan müzakerelerin ardından oylayıp yasalaştırdık. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.   Tin; “Adalet Bakanlığı; Türk milleti adına adaleti tesis etmekle mükelleftir. Yargının yegane ideolojisi adalettir. Devletin temeli adalet, adaletin temeli ise insandır. Hak ve özgürlükleri koruyan, hızlı, isabetli ve güvenilir bir adalet sistemi için reformlar hayata geçiriyoruz.   Hazine ve Maliye Bakanlığı; Küresel salgının etkilerini azaltmak için tüm sektörleri ilgilendiren ekonomik ve sosyal dönüşüm programları hayata geçirdi. Fiyat istikrarı, mali disiplin, para ve maliye politikaları ile yatırım ve üretim odaklı potansiyelimiz daha da yükseliyor.   Milli Savunma Bakanlığı; birlikleri ve kahraman Mehmetçiklerimiz ile ülkemize ve milletimize yönelen her türlü tehdit ve tehlikeye karşı görevini başarıyla yerine getiriyor. Aklın ve bilimin ışığında üretilen yerli ve milli savunma ürünleriyle şanlı ordumuz daha da güçleniyor” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM Genel Kurulu’nda 2’nci turda yer alan Adalet Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Yargıtay, Danıştay ve Milli Savunma Bakanlığı ile bağlı kuruluşların bütçe ve kesin hesaplarını yapılan müzakerelerin ardından oylanarak yasalaştırıldığını açıkladı.

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şahin Tin; “TBMM Genel Kurulu’nda 2’nci turda yer alan Adalet Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Yargıtay, Danıştay ve Milli Savunma Bakanlığı ile bağlı kuruluşların bütçe ve kesin hesaplarını yapılan müzakerelerin ardından oylayıp yasalaştırdık. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

 

Tin; “Adalet Bakanlığı; Türk milleti adına adaleti tesis etmekle mükelleftir. Yargının yegane ideolojisi adalettir. Devletin temeli adalet, adaletin temeli ise insandır. Hak ve özgürlükleri koruyan, hızlı, isabetli ve güvenilir bir adalet sistemi için reformlar hayata geçiriyoruz.

 

Hazine ve Maliye Bakanlığı; Küresel salgının etkilerini azaltmak için tüm sektörleri ilgilendiren ekonomik ve sosyal dönüşüm programları hayata geçirdi. Fiyat istikrarı, mali disiplin, para ve maliye politikaları ile yatırım ve üretim odaklı potansiyelimiz daha da yükseliyor.

 

Milli Savunma Bakanlığı; birlikleri ve kahraman Mehmetçiklerimiz ile ülkemize ve milletimize yönelen her türlü tehdit ve tehlikeye karşı görevini başarıyla yerine getiriyor. Aklın ve bilimin ışığında üretilen yerli ve milli savunma ürünleriyle şanlı ordumuz daha da güçleniyor” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.