TBMM’ye Yakışmayan Vekil Görüntüleri

DİĞER 18.01.2017 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

TBMM’ye Yakışmayan Vekil Görüntüleri

denizli haber /denizli 20 haber / TBMM’ye Yakışmayan Vekil Görüntüleri

Türkiye’ye Saldırıp, Kıbrıs’ı Unutturmaya mı Çalışıyorlar?   Televizyonlarda adı yorumcu diye geçenler, bilip bilmeden konuşanlar, Köşe yazarları tarafından her gün yazılanlar. Önce Anayasa Komisyonunda Milletvekillerinin gösterdiği performansları, ne halleri düştüklerini aldıkları olumsuz notlardan sonra, TBMM Anayasa’nın oylanmasında gördüklerimiz, Kadın, çocuk, erkek, gen. Demeden bizi hayretler içerisinde bırakıyor…   Milletvekili, dediğimiz bizlerin vekillerini TBMM’sine değil de boks ringine göndermişiz. Ağza alınmayacak sözler, yaptıkları varyeteler, burun kırmalar ayak ısırmalar, yumruklaşmalar. Bunu yapanların hepsi, Üniversite mezunu meslek sahibi insanlar. TBMM’sini, Üniversite bahçelerinde bile görmediğimiz her türlü kebzeliğin yaşandığı alanlara döndürdüler. Televizyonu birlikte izlediğimiz çocuklarımızın sordukları sorulara cevap veremeyecek hale geldik. Vah TBMM’sim vah, kimlerin eline kaldın…   YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber /denizli 20 haber / TBMM’ye Yakışmayan Vekil Görüntüleri

Türkiye’ye Saldırıp, Kıbrıs’ı Unutturmaya mı Çalışıyorlar?

 

Televizyonlarda adı yorumcu diye geçenler, bilip bilmeden konuşanlar, Köşe yazarları tarafından her gün yazılanlar. Önce Anayasa Komisyonunda Milletvekillerinin gösterdiği performansları, ne halleri düştüklerini aldıkları olumsuz notlardan sonra, TBMM Anayasa’nın oylanmasında gördüklerimiz, Kadın, çocuk, erkek, gen. Demeden bizi hayretler içerisinde bırakıyor…

 

Milletvekili, dediğimiz bizlerin vekillerini TBMM’sine değil de boks ringine göndermişiz. Ağza alınmayacak sözler, yaptıkları varyeteler, burun kırmalar ayak ısırmalar, yumruklaşmalar. Bunu yapanların hepsi, Üniversite mezunu meslek sahibi insanlar. TBMM’sini, Üniversite bahçelerinde bile görmediğimiz her türlü kebzeliğin yaşandığı alanlara döndürdüler. Televizyonu birlikte izlediğimiz çocuklarımızın sordukları sorulara cevap veremeyecek hale geldik. Vah TBMM’sim vah, kimlerin eline kaldın…

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.