Tebrikler İstanbul itfaiyesine

SPOR 23.09.2018 - 10:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tebrikler İstanbul itfaiyesine

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, dünya itfaiye olimpiyatlarında 2 kupa, 27 gümüş ve 22 bronz madalya ile başarıyla dönen İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Daire Başkanlığı Futbol Takımını tebrik etti.   İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi itfaiye Dairesi başkanlığı 13.sü düzenlenen dünya itfaiye olimpiyatlarında, 2 kupa, 24 altın, 27 gümüş ve 22 bronz madalya kazanarak ülkemizi gururla temsil etti. Bu başarıyı gönülden tebrik ettiklerini dile getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı,sosyal medya üzerinde ve bizzat telefonla arayarak bu başarıyı tebrik ettiklerini kaydetti.   

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, dünya itfaiye olimpiyatlarında 2 kupa, 27 gümüş ve 22 bronz madalya ile başarıyla dönen İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Daire Başkanlığı Futbol Takımını tebrik etti.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi itfaiye Dairesi başkanlığı 13.sü düzenlenen dünya itfaiye olimpiyatlarında, 2 kupa, 24 altın, 27 gümüş ve 22 bronz madalya kazanarak ülkemizi gururla temsil etti. Bu başarıyı gönülden tebrik ettiklerini dile getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı,sosyal medya üzerinde ve bizzat telefonla arayarak bu başarıyı tebrik ettiklerini kaydetti.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.