Tecrübeli Teknik Adamdan Çal Garalarına Çağrı Var

SPOR 17.09.2019 - 12:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tecrübeli Teknik Adamdan Çal Garalarına Çağrı Var

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL), hafta sonu start alıyor. 7.Grup’ta mücadele edecek olan iki Denizli ekibi Çal Belediyespor ile Sarayköyspor Pazar günü Çal’da oynayacak. Çal Garası’nın teknik patronu Aydın Yalabık, “Sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Tüm taraftarımızı maça davet ediyorum” dedi.   Denizli derbisinde Sarayköyspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarını yürüttüklerini dile getiren Yalabık, “Heyecan ve mücadele gücü üst seviyede olacak bir maç oynayacağız. Sezonun ilk maçını sahamızda başka bir Denizli takımı ile oynayacağız. Tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Bu önemli maçta taraftarlarımızın stadı tıklım tıklım doldurmasını bekliyoruz” diye konuştu.     TARAFTAR HAZIRLANIYOR Bu arada, Çal Garası Taraftar Grubu’da Pazar günü oynanacak Denizli derbisine hazırlanıyor. Taraftarlar, sosyal medyadan duyurular yapıp tüm Çallılar’ı maça davet ederken, Denizli’de oturan çok sayıda Çallı’nın da maça geleceği öğrenildi. Bu önemli maçı 2 ile 3 bin arasında futbolseverin izlemesi bekleniyor.  

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL), hafta sonu start alıyor. 7.Grup’ta mücadele edecek olan iki Denizli ekibi Çal Belediyespor ile Sarayköyspor Pazar günü Çal’da oynayacak. Çal Garası’nın teknik patronu Aydın Yalabık, “Sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Tüm taraftarımızı maça davet ediyorum” dedi.

 

Denizli derbisinde Sarayköyspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarını yürüttüklerini dile getiren Yalabık, “Heyecan ve mücadele gücü üst seviyede olacak bir maç oynayacağız. Sezonun ilk maçını sahamızda başka bir Denizli takımı ile oynayacağız. Tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Bu önemli maçta taraftarlarımızın stadı tıklım tıklım doldurmasını bekliyoruz” diye konuştu.

 

 

TARAFTAR HAZIRLANIYOR

Bu arada, Çal Garası Taraftar Grubu’da Pazar günü oynanacak Denizli derbisine hazırlanıyor. Taraftarlar, sosyal medyadan duyurular yapıp tüm Çallılar’ı maça davet ederken, Denizli’de oturan çok sayıda Çallı’nın da maça geleceği öğrenildi. Bu önemli maçı 2 ile 3 bin arasında futbolseverin izlemesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.