Tefçi: "Şiddetle Kınıyorum"

GÜNDEM 15.10.2018 - 12:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tefçi: "Şiddetle Kınıyorum"

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Memur-Sen İl Temsilcisi Kazım Tefçi, bir Tv kanalındaki yarışma programında  öğretmenleri rencide edici soru üzerine yazılı açıklama yaptı.   Şube Başkanı Kazım Tefçi açıklamasında: ” Üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım ki bir Tv kanalındaki yarışma programında fedakar cefakar öğretmenlerimizi rencide etmişlerdir. Daha öğretmenin tatil süresini bile doğru düzgün bilmeyenler toplumu yanlış yönlendirerek öğretmenlik mesleğinin saygınlığını zedelemeye hakları yoktur. Bu sözde programı hazırlayan, sunan ve destek olan herkesi şiddetle kınıyorum." ifadelerini kullandı.   Sözlerinin devamına "Her türlü hakaret ve rencide edilmeye rağmen vatan, millet, din ,devlet yolunda durmadan çalışan ve sevgili yavrularımızın aydınlatan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum." diyerek devam eden Tefçi "Durmak yok mum misali erisek de Dünya’yı aydınlatmaya devam.Program sunucusu gelen tepkiler üzerine,  sosyal medya üzerinden olayın yanlış anlaşıldığını ifade ederek özür diledi. Ümit ediyorum ki aynı programda bu telafi edilir.’’ dedi.  

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Memur-Sen İl Temsilcisi Kazım Tefçi, bir Tv kanalındaki yarışma programında  öğretmenleri rencide edici soru üzerine yazılı açıklama yaptı.

 

Şube Başkanı Kazım Tefçi açıklamasında: ” Üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım ki bir Tv kanalındaki yarışma programında fedakar cefakar öğretmenlerimizi rencide etmişlerdir. Daha öğretmenin tatil süresini bile doğru düzgün bilmeyenler toplumu yanlış yönlendirerek öğretmenlik mesleğinin saygınlığını zedelemeye hakları yoktur. Bu sözde programı hazırlayan, sunan ve destek olan herkesi şiddetle kınıyorum." ifadelerini kullandı.

 

Sözlerinin devamına "Her türlü hakaret ve rencide edilmeye rağmen vatan, millet, din ,devlet yolunda durmadan çalışan ve sevgili yavrularımızın aydınlatan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum." diyerek devam eden Tefçi "Durmak yok mum misali erisek de Dünya’yı aydınlatmaya devam.Program sunucusu gelen tepkiler üzerine,  sosyal medya üzerinden olayın yanlış anlaşıldığını ifade ederek özür diledi. Ümit ediyorum ki aynı programda bu telafi edilir.’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.