Tefenlili:Basın Demokrasinin Vazgeçilmezidir

GÜNDEM 24.07.2017 - 14:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tefenlili:Basın Demokrasinin Vazgeçilmezidir

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, basının, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğu vurgusunu yaptı.   Basın bayramının bu yıl 109'uncusunun kutlandığını belirten Başkan Tefenlili mesajında şunları kaydetti:   “Hayatımızda önemli bir yere sahip olan basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Meslek ilkelerine bağlı, özgür, tarafsız bir şekilde mesleklerini icra eden basın mensupları, mesai saatlerine bağlı kalmaksızın görevlerini yapmaktadırlar. Halkın haber alma ihtiyacını gidermek, halkı aydınlatmak için özveri ile çalışmaktadırlar. Basın mensupları ülkenin demokratik olarak kalkınmasında da önemli role sahiptirler. Bu duygu ve düşünceler ile tüm basın emekçilerinin 24 Temmuz Basın Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, hepsine meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”
Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, basının, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğu vurgusunu yaptı.

 

Basın bayramının bu yıl 109'uncusunun kutlandığını belirten Başkan Tefenlili mesajında şunları kaydetti:

 

“Hayatımızda önemli bir yere sahip olan basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Meslek ilkelerine bağlı, özgür, tarafsız bir şekilde mesleklerini icra eden basın mensupları, mesai saatlerine bağlı kalmaksızın görevlerini yapmaktadırlar. Halkın haber alma ihtiyacını gidermek, halkı aydınlatmak için özveri ile çalışmaktadırlar. Basın mensupları ülkenin demokratik olarak kalkınmasında da önemli role sahiptirler. Bu duygu ve düşünceler ile tüm basın emekçilerinin 24 Temmuz Basın Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, hepsine meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.