Teknik adamlardan maç sonrası değerlendirme

SPOR 12.12.2016 - 09:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Teknik adamlardan maç sonrası değerlendirme

denizli haber / denizli 20 haber / Teknik adamlardan maç sonrası değerlendirme

FF 1.Ligde mücadele eden Denizlispor, evinde konuk ettiği Ümraniyespor’a 0-2 yenildi. Maçın ardından her iki takımın teknik sorumlusu basın toplantısı yaparak değerlendirmelerde bulundu. İlk önce konuşan ve İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısın kınayan Ümraniyespor Teknik Sorumlusu Erkan Sözeri, sporla ilgili konuşmak istemediğini söyledi.   "Maçın teknik yorumunu yapmak istemiyorum" Sözeri, “Öncelikle dünkü menfur olaydan dolayı gazilerimize, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun, ailelerine sabır diliyorum. Gerçekten sözün bittiği yer bu konuştuklarımız. İnşallah olmaz diyoruz, ama devamlı oluyor. Ülkemizin üzerine oynanan oyunları, birlikle, beraberlikle, hep birlikte bertaraf edeceğiz. Bunu tüm Türkiye ve Denizli halkı da gösterdi zaten. Ülkesine ne kadar bağlı olduğunu, milliyetçi olduğunu, inşallah bu olaylar bir daha yaşanmaz. Ben Denizlispor ve kendi oyuncularımı kutluyorum. Maçın teknik yorumunu özellikle dün şehitlerimiz olduğu için, gazilerimiz olduğu için, onlara saygısızlık olmasın diye bu maçın teknik yorumunu yapmak istemiyorum, anlayışınızı bu konuda bekliyorum” diye konuştu.   “Takımlar arasında bir fark yok, dengeli bir lig” İstanbul Beşiktaş’ta yapılan terör saldırısın kınayan ve şehitlere rahmet dileyen Denizlispor Teknik Sorumlusu Namık Kemal Sarıyer, “Bu terörü kınıyoruz, Türkiyemiz bunlara layık değil. Bu üzüntülü ortamda başladık. Zamansız sakatlıklar oldu, bu da bizim oyunumuzu etkiledi. Geçen haftalardan bir oyuncumuz sarı kartı cezalısıydı, oyunumuzu etkiliyor bu tür oyuncular. Ümraniyespor da biz golü ararken, ikinci golü buldu. Zaten o pozisyonda hep beraber ilerdeydik, golü bulmak istiyorduk, son yediğimiz gol, direncimizi tamamen kırdı. Ben Ümraniyespor’u da kutluyorum, kendi oyuncularımı da kutluyorum, çok iyi mücadele ettiler, çok centilmence mücadele oldu” dedi. Bu hafta kendi sahalarında aldıkları yenilgi değerlendiren Sarıyer, “Futbolda her takım, her takımdan puan alabilir. Genellikle istatistiklere baktığımızda, beraberliklerin çok olduğu bir ligi görüyoruz. Bu da takımlar arasında bir fark olmadığını, bir dengeli bir lig olduğu ortaya çıkıyor. Onun için geçen hafta yendiğimiz takım, ligde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yendi. Bu ligi bu şekilde devam edecek gibi geliyor. Değerlendiren, pozisyon bulan, o gün için galip geliyor, berabere kalıyor. Biz geçen hafta değerlendirdik, bu hafta da pozisyon bulduk ama değerlendiremedik, rakibimiz değerlendirdi, onun için rakibimizi de kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
denizli haber / denizli 20 haber / Teknik adamlardan maç sonrası değerlendirme

FF 1.Ligde mücadele eden Denizlispor, evinde konuk ettiği Ümraniyespor’a 0-2 yenildi. Maçın ardından her iki takımın teknik sorumlusu basın toplantısı yaparak değerlendirmelerde bulundu.


İlk önce konuşan ve İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısın kınayan Ümraniyespor Teknik Sorumlusu Erkan Sözeri, sporla ilgili konuşmak istemediğini söyledi.

 

"Maçın teknik yorumunu yapmak istemiyorum"


Sözeri, “Öncelikle dünkü menfur olaydan dolayı gazilerimize, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun, ailelerine sabır diliyorum. Gerçekten sözün bittiği yer bu konuştuklarımız. İnşallah olmaz diyoruz, ama devamlı oluyor. Ülkemizin üzerine oynanan oyunları, birlikle, beraberlikle, hep birlikte bertaraf edeceğiz. Bunu tüm Türkiye ve Denizli halkı da gösterdi zaten. Ülkesine ne kadar bağlı olduğunu, milliyetçi olduğunu, inşallah bu olaylar bir daha yaşanmaz. Ben Denizlispor ve kendi oyuncularımı kutluyorum. Maçın teknik yorumunu özellikle dün şehitlerimiz olduğu için, gazilerimiz olduğu için, onlara saygısızlık olmasın diye bu maçın teknik yorumunu yapmak istemiyorum, anlayışınızı bu konuda bekliyorum” diye konuştu.

 

“Takımlar arasında bir fark yok, dengeli bir lig”


İstanbul Beşiktaş’ta yapılan terör saldırısın kınayan ve şehitlere rahmet dileyen Denizlispor Teknik Sorumlusu Namık Kemal Sarıyer, “Bu terörü kınıyoruz, Türkiyemiz bunlara layık değil. Bu üzüntülü ortamda başladık. Zamansız sakatlıklar oldu, bu da bizim oyunumuzu etkiledi. Geçen haftalardan bir oyuncumuz sarı kartı cezalısıydı, oyunumuzu etkiliyor bu tür oyuncular. Ümraniyespor da biz golü ararken, ikinci golü buldu. Zaten o pozisyonda hep beraber ilerdeydik, golü bulmak istiyorduk, son yediğimiz gol, direncimizi tamamen kırdı. Ben Ümraniyespor’u da kutluyorum, kendi oyuncularımı da kutluyorum, çok iyi mücadele ettiler, çok centilmence mücadele oldu” dedi.



Bu hafta kendi sahalarında aldıkları yenilgi değerlendiren Sarıyer, “Futbolda her takım, her takımdan puan alabilir. Genellikle istatistiklere baktığımızda, beraberliklerin çok olduğu bir ligi görüyoruz. Bu da takımlar arasında bir fark olmadığını, bir dengeli bir lig olduğu ortaya çıkıyor. Onun için geçen hafta yendiğimiz takım, ligde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yendi. Bu ligi bu şekilde devam edecek gibi geliyor. Değerlendiren, pozisyon bulan, o gün için galip geliyor, berabere kalıyor. Biz geçen hafta değerlendirdik, bu hafta da pozisyon bulduk ama değerlendiremedik, rakibimiz değerlendirdi, onun için rakibimizi de kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.