Teknik Heyetin Büro Mobilyaları Çavuoğlu’ndan

SPOR 28.10.2017 - 13:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Teknik Heyetin Büro Mobilyaları Çavuoğlu’ndan

Denizlispor’a bir destek de Çavuşoğlu Büro Mobilya’nın sahibi Reyyan Bozkurt’tan geldi.   Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile görüşen genç iş kadını Reyyan Bozkurt, tesislerde ihtiyaç olan teknik direktör Reha Erginer ve yardımcılarının odasın büro mobilyası bağışladı. Yeşil siyahlı teknik ekibin baştan sona odasını düzen Bozkurt, Denizlispor’un her zaman yanında olduklarını açıkladı.   Bozkurt, “Denizlispor’un büro mobilyası anlamında bize ihtiyaç htiği her zaman yanındayız. Güle güle kullanmalarını temenni ediyorum” dedi. Görüşmede 2012 yılında Atilla ile aynı dönemde yöneticilik yapan Ayşin Bozkurt’un da desteğinin büyük olduğunu kaydeden başkan yardımcısı Atilla, “Ayşin ve Reyyan hanıma bu desteklerinden dolayı yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz. Umarım örnek teşkil ederler” diye konuştu.   

Denizlispor’a bir destek de Çavuşoğlu Büro Mobilya’nın sahibi Reyyan Bozkurt’tan geldi.

 

Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile görüşen genç iş kadını Reyyan Bozkurt, tesislerde ihtiyaç olan teknik direktör Reha Erginer ve yardımcılarının odasın büro mobilyası bağışladı. Yeşil siyahlı teknik ekibin baştan sona odasını düzen Bozkurt, Denizlispor’un her zaman yanında olduklarını açıkladı.

 

Bozkurt, “Denizlispor’un büro mobilyası anlamında bize ihtiyaç htiği her zaman yanındayız. Güle güle kullanmalarını temenni ediyorum” dedi. Görüşmede 2012 yılında Atilla ile aynı dönemde yöneticilik yapan Ayşin Bozkurt’un da desteğinin büyük olduğunu kaydeden başkan yardımcısı Atilla, “Ayşin ve Reyyan hanıma bu desteklerinden dolayı yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz. Umarım örnek teşkil ederler” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.